2 anmeldelser
Klassisk Klickfix Korbklip City II cykelkurv, som skal sidde på cyklens bagagebærer. Cykelkurven har en volumen på hele 20 liter, hvorfor du nemt kan have indkøbsposer, shoppingposer eller din taske t…
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 349,00
Ikke på lager
OBS: Forventet levering: 15/10/2020
(Grundet øget global efterspørgsel oplever vi desværre leveringsudfordringer hos flere af de store producenter)
Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Klassisk Klickfix Korbklip City II cykelkurv, som skal sidde på cyklens bagagebærer. Cykelkurven har en volumen på hele 20 liter, hvorfor du nemt kan have indkøbsposer, shoppingposer eller din taske til at ligge i den. Yderligere er kurven designet i en klassisk og tidløs sort farve, hvilket gør, at cykelkurven passer til de fleste cykler.

Anvendelse
Korbflip City II fra KLICKfix giver solide specifiaktioner således, at man nemt og komfortabelt kan opbevare og transportere sine sager på bedste vis. Cykelkurven kan benyttes i mange forskellige sammenhænge grundet sin store alsidighed, men kan også benyttes på flere typer af cykler også. Monteringsbeslag medfølger. 

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Indhold: 20 liter
  • Størrelse: 31 x 21 x 41
  • Maks belastning: 10 kg
  • Monteringsbeslag medfølger

Montering
Cykelkurven skal monteres på din cykels bagagebærer, hvor den efterfølgende sidder fast. Takket være en Klickfix adapterplade, kan den nemt klikkes ud og ind af bagagebæret og medbringes til indkøb.

Kvalitetsniveau
Cykelkurven er fremstillet i et stærkt materiale, som sikrer kurven dens høje styrke. Den kan klare en belastning på op til 10 kg, og dertil er den rustfri, hvorfor du ikke behøver at tørre den af, hvis det har regnet, men du har cyklet. Endeligt kan kurven klikkes ud af bagagebæreret, hvis du skal have den med på indkøb.

Vedligeholdelse
Cykelkurven kræver ingen vedligeholdelse, hvor du blot kan tørre den over med en klud, hvis den er blevet beskidt eller er våd.

EAN: 4030572104314

07-08-2019
perfekt til min elcykel
26-12-2018
Cykelkurven passer perfekt til min elcykel