2 anmeldelser
Denne cykelkurv fra Klickfix er både til for eller bag. Kurven har smart korbklip quick system, så den hurtigt kan klikkes af og på. Korbklip systemet tillader montering af kurve på en bred vifte af stativer og el-cykler. Den…
Læs mere
Vejl.: 619,00
DKK 619,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne cykelkurv fra Klickfix er både til for eller bag. Kurven har smart korbklip quick system, så den hurtigt kan klikkes af og på. Korbklip systemet tillader montering af kurve på en bred vifte af stativer og el-cykler. Den store kurv med de fine masker, er specielt velegnet til frontstativer. Det innovative Korbklip-system gør det muligt, at klikke kurven på bagagebærer i 9-40 cm bredde og Ø 10-16.

Anvendelse
Med denne kurv fra Klickfix kan du opbevare din taske eller indkøb mens du er på farten. Kurven har et bærehåndtag, som gør at du kan tage kurven med dig. 

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • 38 liter
  • Produktvægt: 2 kg
  • Korbklip system
    • Passer til 10-16 mm diameter
  • Mål: 49x26x37 cm
  • Max 10 kg
  • Bærehåndtag

Montering
En montering kan blot ske ved, at man benytter sig af det integrerede korbklip-system, hvilket gør det muligt at klikke cykelkurven på bagsmækken.

Kvalitetsniveau
Cykelkurven er fremstillet i et stærkt materiale, som sikrer kurven dens høje styrke. Den kan klare en belastning på op til 10 kg, og dertil er den rustfri, hvorfor du ikke behøver at tørre den af, hvis det har regnet, men du har cyklet. Endeligt kan kurven klikkes ud af bagagebæreret, hvis du skal have den med på indkøb.

Vedligeholdelse
Cykelkurven kræver ingen vedligeholdelse, hvor du blot kan tørre den over med en klud, hvis den er blevet beskidt eller er våd.

EAN: 4030572104321

14-02-2019
Den var i rigtig god kvalitet dog var den alt for stor til mit behov så derfor sendt retur. dog er det lidt underligt andre sider kan tilbyde gratis retur.
27-08-2018
Brugte kurven til gave og modtageren er meget begejstret for den.