Basil Darcy L er en cykelkurv i flot sort naturflet. Cykelkurven i flet skal fastmonteres på fronten af cyklen ved brug af de 2 medfølgende læderstropper. Den halvrunde form giver cykelkurven et elegant design, mens den store…
Læs mere
Vejl.: 399,00
DKK 349,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Basil Darcy L er en cykelkurv i flot sort naturflet. Cykelkurven i flet skal fastmonteres på fronten af cyklen ved brug af de 2 medfølgende læderstropper. Den halvrunde form giver cykelkurven et elegant design, mens den store størrelse betyder, at du kan medbringe forskellige ejendele med dig på din cykeltur.

Anvendelse
Cykelkurven er fremstillet i naturflet, og denne størrelse L giver dig mulighed for at have indkøbsposer, en rygsæk eller større madpakke med, hvis du skal på cykeltur i skoven med hele familien.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Størrelse: Large
  • Mål: 33 x 42 x 35 cm
  • Materiale: Naturflet
  • 2 læderstropper medfølger
  • Til montering foran på cyklen
  • Monteres på styret

Montering
En montering af denne sker foran på cyklen, hvor man bør benytte sig af de medfølgende komponenter.

Kvalitetsniveau
Det anvendte naturflet har en høj styrke, hvorfor du uden problemer kan fylde den med lettere tunge indkøbsposer, en rygsæk eller andre ejendele. Cykelkurven skal monteres ved brug af de medfølgende læderstropper, som passer til resten af cykelkurvens sorte farve. Herefter vil den sidde solidt fast foran dit cykelstyr.

Vedligeholdelse
Cykelkurven kræver ikke den store vedligeholdelse, hvor du blot behøver at tørre den af med en våd klud, hvis den skulle være blevet beskidt.

EAN: 8715019130779

Ingen anmeldelser af dette produkt.