Varenummer: BASIL-74067

Basil - Buddy - Sikkerhedsnet til hundekurv - Passer til Basil-20017


.
199 DKK / STK
159,20 DKK ekskl. moms
  •  
  • Basil Buddy Space Frame er et sort sikkerhedsnet lavet i stål, som passer perfekt til din Basil Buddy hundekurv. Sikkerhedsnettet forhindrer din firbenede ven i at hoppe fra sin kurv, mens du er ude at cykle. Du kan dermed skabe endnu bedre forudsætninger for dit kæledyr, så i kan få en hyggeligt tur sammen.

    Anvendelse
    Dette net fra Basil øger sikkerheden og dermed er denne kuppel en ideel løsning til dig, som vil cykle sikkert og forsvarligt med dit kæledyr. Buddy Space Frame er designet, så dit kæledyr stadig har frit udsyn på hele cykelturen - uden at føle sig indelukket eller klaustrofobisk, hvilket både giver dig og dit kæledyr en mere behagelig tur. Sikkerhedsnettet er kompatibelt med Basi Buddy hundekurv, der også kan købes i shoppen.

    Specifikationer

    • Model: Buddy Space Frame
    • Farve: Sort
    • Materiale: Stål

    Montering
    Sikkerhedsnettet er nemt at montere, da det blot skal klikkes ovenpå hunde- og cykelkurven. Den komfortable cykeltur kan derefter startes.

    Kvalitetsniveau
    Basil leverer produkter efter en høj standard, hvor designet altid er i top. Firmaet giver deres produkter en høj holbarhed og et flot design, så de kan overleve her i det nordeuropæiske klima. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Basil.

    Vedligeholdelse
    Cykelkurven kræver ingen form for vedligeholdelse. Du kan med fordel tørre den af, hvis den er blevet beskidt, og dertil kan det være en god idé at smøre skruerne med olie fra tid til anden.

  • Brand Basil
    Produkt Tilbehør
    EAN 8715019740671