Ved hjælp af dens to kroge, kan denne cykelkurv til børnecykler monteres på dit barns cykelstyr. De to kroge gøre det nemt at montere kurven samt at fjerne den igen. I kurven kan dit barn f.eks. have plads til en lille taske,…
Læs mere
Vejl.: 59,00 Før 45,00
DKK 35,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Ved hjælp af dens to kroge, kan denne cykelkurv til børnecykler monteres på dit barns cykelstyr. De to kroge gøre det nemt at montere kurven samt at fjerne den igen. I kurven kan dit barn f.eks. have plads til en lille taske, sin dukke eller sin bamse.

Anvendelse
Denne cykelkurv er designet til brug på børnecykler i størrelsen 12, 16 eller 18". Kurven monteres over cyklens styr vha. de to indbyggede kroge. Den er nem at pille af og tage med sig, og kan bruges af børn i alle aldre. Den indbyggede hank gør det nemt at tage kurven med sig, så dit barn kan bære sit legetøj ind, når cyklen er parkeret.

Specifikationer

  • Passer til 12, 16 eller 18" børnecykler.
  • Farve: Rød
  • Størrelse: 24x17x13 cm
  • Med 2 kroge

Montering
To kroge er tilfældet her således, at montering hurtigt og nemt kan foregå uden brug af værktøj på det pågældende sted.

Kvalitetsniveau
Denne cykelkurv fra Atredo er lavet i solidt metal-net, den er nemt at betjene og kan i et snuptag tages af og på dit barns cykel.

Vedligeholdelse
Denne cykelkurv kræver ingen særlig vedligeholdelse. Den skal blot tørres over med en fugtig klud, hvis den skulle blive snavset. Vi anbefaler at du ikke forsøger at tilpasse krogene ved at bøje dem, da det kan svække deres bæreevne.

EAN: 5712934005697

Ingen anmeldelser af dette produkt.