Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Thules lækre Roundtrip Transition er med sin hårde ABS-skal og den robuste men lette aluminiumsramme i stand til at give din cykel optimal beskyttelse, på lange rejser. Der er god plads i kufferten, så…
Læs mere
Vejl.: 5499,00
DKK 4.499,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Thules lækre Roundtrip Transition er med sin hårde ABS-skal og den robuste men lette aluminiumsramme i stand til at give din cykel optimal beskyttelse, på lange rejser. Der er god plads i kufferten, så det er nemt at få cyklen godt og sikkert på plads. Og de medfølgende nylonposer sørger for, at dine cykelhjul ikke ridser stellet.

Anvendelse
Roundtrip Transition skiller sig ud fra mængden idet den kommer med en integreret cykelholder og cykelstander, der gør det nemt for dig at foretage reparationer på din cykel, selvom du er væk fra dit værksted eller garage. Kufferten er udviklet til brug på de lange ture, og den har er derfor naturligvis udstyret med både hjul og håndtag, så du nemt kan have din cykel med gennem f.eks. en lufthavn. Denne hardcase-version af Thules lækre Roundtrip-cykelkuffert er med sin hårde skal godkendt af de fleste flyselskaber og leveringsvirksomheder som UPS, så du kan sende din cykel med posten, hvis det er nødvendigt.

Specifikationer:

  • Farve: Sort
  • Passer til: De fleste landevejscykler, mountainbikes og cykelcross-cykler.
  • Vægt: 17,6 kg
  • Udvendige mål: 137 x 39,3 x 94 cm
  • Indvendige mål: 134 x 38 x 90 cm
  • Der medfølger Thru-Axle-adaptere til både 9, 15 og 20mm aksler.
  • Integreret cykelholder og cykelstander
  • Integrerede hjul og håndtag
  • Materiale: Letvægts-aluminium, ABS og nylon

Kvalitetsniveau
Thule leverer, som altid, et kvalitetsprodukt med denne cykelkuffert. Det lækre design er ikke alene flot at se på men også yderst sikkert. Den indbyggede cykelholder og cykelstander, gør det nemt at foretage reparationer, når du er på rejse med din cykel.

Vedligeholdelse
Rejsekufferten kræver ingen særlig vedligeholdelse. Du kan, hvis det bliver nødvendigt, tørre den af med en fugtig klud.

 

19-09-2018
22-08-2018
En helt perfekt produkt, och mycket genomtänkt samtidigt bra kvalitet. Rekomenderar på det starkaste.