Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Med en hjultaske fra EVOC har du mulighed for at transportere dine cykelhjul, når du er på farten. Du får en taske i særdeles god kvalitet og med mange gode egenskaber. Tasken er blandt andet udviklet …
Læs mere
Vejl.: 699,00
DKK 699,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Med en hjultaske fra EVOC har du mulighed for at transportere dine cykelhjul, når du er på farten. Du får en taske i særdeles god kvalitet og med mange gode egenskaber. Tasken er blandt andet udviklet med beskyttelse ved hjulakslen, så du ikke risikerer at disse bliver beskadiget. Ydermere har tasken en indvendig lomme, hvor du har mulighed for at opbevare quick release.

Anvendelse
Hjultasken fra EVOC passer til 2 hjul på op til 29", og tasken er ekstra rummelig, så der kan sagtens være to MTB hjul. Hjultasken giver dig mulighed for, at du sikkert og komfortabelt kan transportere dine hjul, uden at du behøver at bekymre dig om, at de bliver ødelagte.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 1100 gram
  • Mål: 80 x 75 x 15
  • Akselbeskyttelse
  • Separat lomme til quick release
  • Håndtag
  • Mulighed for at montere skulderstropper

Kvalitetsniveau
Hjultaskerne er yderst velegnede til MTB hjul, og da tasken er udviklet med både bærehåndtag og mulighed for at montere skulderstropper, er det også yderst nemt for dig, at bære rundt på dem. Derforuden er tasken udstyret med akselbeskyttelse og en separat lomme til quick release.

Vedligeholdelse
Skulle hjultasken blive beskidt, kan du tørre den over med en fugtig klud, og en lugtfjerner kan også være effektiv.

Ingen anmeldelser af dette produkt.