Sikkerhed og komfort bør altid komme først, når du køber en cykelhjelm - specielt når den skal bruges i hårdt terræn. Det kan denne cykelhjelm leve op til, da den er lavet med en kompakt In-mold konstruktion, der forbinder en…
Læs mere
Størrelsesguide til cykelhjelme
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Sikkerhed og komfort bør altid komme først, når du køber en cykelhjelm - specielt når den skal bruges i hårdt terræn. Det kan denne cykelhjelm leve op til, da den er lavet med en kompakt In-mold konstruktion, der forbinder en hård yderskal med en robust inderskal med EPS-Liner. Dette sørger for en optimal beskyttelse mod eventuelle slag og stød ved styrt, hvor slaget kan fordeles godt omkring på cykelhjelmen. Denne oplagte beskyttelse til hovedet bliver ført videre af MIPS, hvor et bur er blevet placeret i hjelmen til MTB således, at man dreje hovedet under styrt, og dermed formindske risikoen for eventuelle vrid i hovedet.

Denne cykelhjelm har komfort som et nøgleord, hvilket kommer til udtryk ved en stærk ventilation til hovedet med DOV ventilationssystem, her er talrige ventilationskanaler blevet strategisk placeret og testet med et digitalt simulationssystem for den bedste funktionalitet. Denne ventilation bliver også suppleret med STACC ventilationskanal foran på hovedet, hvor de mest nødvendige områder kan blive mødt med den samme store åndbarhed. Dermed kan hovedet være tempereret og ventileret igennem hele cykelturen, uden at slække på den store sikkerhed i hjelmen til MTB.

Anvendelse
Dissenter MIPS cykelhjelm fra Sweet Protection samler sikkerhed og komfort op, og gør det til noget brugbart for den enkelte cykelrytter. Cykelhjelmen henvender sig godt til brug på MTB, Trail og Enduro, hvor den vil sørge for en sublim oplevelse. Cykelhjelmen kan hurtigt justeres i højde og bredde med OCCIGRIP turndial således, at man får den mest optimale pasform. Denne pasform får desuden et ekstra skud med Comfort Pads, hvor hovedet kan være optimalt og lækkert igennem hele cykelturen.

Specifikationer

 • Polycarbonat mono shell
 • In-mold konstruktion
 • EPS-Liner
 • MIPS
 • OCCIGRIP turndial
 • DOV ventilation
 • Comfort Pads
 • STACC ventilation
 • Vægt: 300 gram
 • Certifikationer: CE EN 1078, CPSC 1203
 • Farve: Blå

Kvalitetsniveau
Sweet Protection giver den til det fulde med deres produkter, der afspejler deres egen tro på, at man skal være blive hindret af sit udstyr, når det kommer til ens præstation. Produkterne er derved defineret af komfort og funktionalitet, der kommer med brug af solide materialer og innovative teknologier, der kan holde trit med et højt præstationsniveau blandt amatører og professionelle. Det har tilbudt dem en dominerende plads på det internationale marked, hvorved den enkelte kunde kan føle sig i centrum for designet. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra et firma, der giver et højt niveau af frihed.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler kun, at man tørrer denne cykelhjelm over med en fugtig klud, når den bliver udsat for skidt og snavs. Dog kan vi ikke anbefale, at man bruger stærke rengøringsmidler til dette, da det kan ende med at beskadige cykelhjelmen.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse XS/S S/M M/L L/XL
Centimeter 50 - 53 cm 53 - 56 cm 56 - 59 cm 59 - 61 cm
Tommer 19.68 - 20.85" 20.85 - 22" 22 - 23.20" 23.20 - 24"

Tilgængelige varianter

S/M, M/L, L/XL


Sådan indstilles din cykelhjelm korrekt
For at sikre den mest optimale beskyttelse af hovedet er det væsentligt, at den er indstillet helt korrekt.

Som hovedregel gælder disse 3 tommelfingerregler:

 • Hjelmen skal passe til hovedets omkreds
 • Hjelmen skal altid sidde helt vandret på hovedet
 • De forreste stropper skal gå lodret ned og stropperne skal sidde godt til, når spændet omkring hagen lukkes

For at opnå den størst mulige sikkerhed, er det vigtigt at kende omkredsen af hovedet inden køb.

Den rette størrelse sikrer optimal sikkerhed og komfort
Omkredsen måles bedst med et målebånd, som placeres vandret omkring hovedet, lidt over ørerne. En god tommelfingerregel er, at der måles ca. 2 cm. over øjenbrynene.

0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12+ 52-65 cm

Størrelserne er vejledende og vi anbefaler altid, at du måler omkredsen af hovedet inden køb af en ny cykelhjelm.

Ingen anmeldelser af dette produkt.