Mange faktorer er inde og spille i designet af denne smarte cykelhjelm, hvor komfort og sikkerhed er inde og blive kombineret på højeste niveau. Cykelhjelmen er konstrueret i en kompakt In-mold konstruktion med 5 dele og fors…
Læs mere
Størrelsesguide til cykelhjelme
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Mange faktorer er inde og spille i designet af denne smarte cykelhjelm, hvor komfort og sikkerhed er inde og blive kombineret på højeste niveau. Cykelhjelmen er konstrueret i en kompakt In-mold konstruktion med 5 dele og forstærkninger af carbon, støbt sammen i et. Her er carbon ideelt, da det giver en ydeligere styrke og robusthed i de udsatte områder, hvor forstærkninger af carbon strategisk er blevet placeret. Dette giver en robust og alsidig beskyttelse mod eventuelle stød og slag, hvor stød og slag kan blive fordelt over hele hovedet, og dermed afbøde 15% mere end ellers. Denne beskyttelse mod hovedet bliver hjulpet godt på vej af en EPS-liner, hvor en kompakt beskyttelse kan gives ydeligere til hovedet. Hovedet kan desuden få mindsket risikoen for eventuelle vrid med et integreret bur af MIPS, der lader hovedet dreje under styrt.

Komfort er en vigtig del af denne cykelhjelm, hvor et DOV ventilationssystem viser en optimal og optimerende digital ventilationssimulering hvorledes, at man kan opleve en mere naturlig og behagelig luftgennemstrømning til hovedet. Ventilationen er dog ikke slut her, da en ventilationskanal oppe foran på hjelmen kan give en ydeligere ventilation til den forreste del af hovedet således, at man kan føle sig ventileret og tempereret igennem hele cykelturen. Dette går dog ikke udover den robuste beskyttelse i cykelhjelmen, der stadig leverer på et højt niveau.

Anvendelse
Bushwhacker II Carbon MIPS cykelhjelm fra Sweet Protection giver den sublime mulighed for, at man kan få lov til blot at fokusere på sin egen præstation under cykelturen, hvor beskyttelse og komfort til hovedet er tænkt på. Cykelhjelmen henvender sig specielt til brug på MTB, Trail og Enduro, hvor den vil vise sig absolut ideel med sin lave vægt og store fokus på beskyttelse. En god pasform kan nemt opnås ved brug af denne cykelhjelm, hvor OCCIGRIP drejeknap kan justere i cykelhjelmens bredde og højde. Dette bliver desuden hjulpet godt på vej af Comfort Pads, der vil komme til at tilbyde en komfortabel følelse til hovedet hele vejen igennem.

Specifikationer

 • 5-Piece Shell Construction Carbon
 • In-mold Carbon konstruktion
 • EPS-Liner
 • OCCIGRIP turndial
 • MIPS
 • DOV ventilation
 • Comfort Pads
 • STACC ventilation
 • Vægt: 360 gram
 • Certifikationer:
  • CE EN 1078
  • CPSC 1203
 • Farve: Matsort

Kvalitetsniveau
Sweet Protection er blevet tilbudt en plads på det højeste niveau med deres produkter, der har et ambitiøst fokus på kundens sikkerhed. Her bliver komfort og funktionalitet prioriteret meget højt med brug af solide materialer og innovative teknologier, der afspejler firmaets egen store passion for det de laver. Firmaet har en filosofi om, at man skal have frihed og plads til at have det sjovt og lege, og ikke blive holdt tilbage af sit udstyr. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Sweet Protection.

Vedligeholdelse
Vi kan ikke anbefale andet end, at man tørrer cykelhjelmen over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Dog anbefaler vi ikke, at man bruger stærke rengøringsmidler til dette.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse S/M M/L L/XL
Centimeter 53 - 56 cm 56 - 59 cm 59 - 61 cm
Tommer 20.85 - 22" 22 - 23.20" 23.20 - 24"

Tilgængelige varianter

M/L, L/XL


Sådan indstilles din cykelhjelm korrekt
For at sikre den mest optimale beskyttelse af hovedet er det væsentligt, at den er indstillet helt korrekt.

Som hovedregel gælder disse 3 tommelfingerregler:

 • Hjelmen skal passe til hovedets omkreds
 • Hjelmen skal altid sidde helt vandret på hovedet
 • De forreste stropper skal gå lodret ned og stropperne skal sidde godt til, når spændet omkring hagen lukkes

For at opnå den størst mulige sikkerhed, er det vigtigt at kende omkredsen af hovedet inden køb.

Den rette størrelse sikrer optimal sikkerhed og komfort
Omkredsen måles bedst med et målebånd, som placeres vandret omkring hovedet, lidt over ørerne. En god tommelfingerregel er, at der måles ca. 2 cm. over øjenbrynene.

0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12+ 52-65 cm

Størrelserne er vejledende og vi anbefaler altid, at du måler omkredsen af hovedet inden køb af en ny cykelhjelm.

Ingen anmeldelser af dette produkt.