Fra amerikanske Smith får du her en super lækker Trace cykelhjelm med et højt sikkerhedsniveau. Den højteknologiske cykelhjelm bygger på Smiths populære Overtake hjelm, der nu er blevet opdateret og forbedret med Trace. Lige …
Læs mere
Størrelsesguide til cykelhjelme
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Fra amerikanske Smith får du her en super lækker Trace cykelhjelm med et højt sikkerhedsniveau. Den højteknologiske cykelhjelm bygger på Smiths populære Overtake hjelm, der nu er blevet opdateret og forbedret med Trace. Lige som forgængeren har Trace Smiths geniale Aerocore-lag indbygget. Denne bikubelignende konstuktion består af små rør af materialet Koroyd, der er i stand til at krølle sammen, når de udsættes for press. Dermed absorberer de en stor del af kraften fra et styrt og fordeler den mere jævnt end polstringen i almindelige cykelhjelme. Faktisk op til 30% bedre! For at øge sikkerheden yderliger,e er hjelmen designet med MIPS (Multidirectional Impact System). Dette system hjælper med at fordele kraften bedre, når du udsættes for et vinklet styrt.
Designet af hjelmen er også blevet optimeret i forhold til sin forgænger. For det første er hjelmen blevet lidt rundere, og for det andet er den blevet mere aerodynamisk. I midten af cykelhjelmen er der nu skåret to huller, der ikke er beklædt med Koroyd-rør. Det giver en bedre luftventilation, uden at det går ud over sikkerheden.

Anvendelse
Designerne hos amerikanske Smith har med Trace skabt en perfekt cykelhjelm til dig, der elsker landevejsløb. Racerhjelmen er ikke alene flot, den yder også fabelagtig beskyttelse.

Specifikationer

 • Farve: Mat Sort
 • Letvægts Aerocore in-mold konstruktion
 • EPS-skumpolstring
 • Koroyd indre zone-konstruktion
 • Vaporfit Justeringssystem
 • MIPS
 • 18 optimerede ventilationshuller
 • CPSC
 • XT2 antibakteriel polstring
 • Vægt (str. M): 280 gram

Kvalitetsniveau
Denne hjelm er designet til at yde optimal beskyttelse. Det starter med en fantastisk pasform, der sikrer, at hjelmen sidder godt på hovedet. Derudover er der anvendt Aerocore, MIPS, In-mold-teknologi og EPS i hjelmen, der er blevet testet i vindtunnel for at optimere aerodynamikken og luftgennemstrømningen.

Vedligeholdelse
Du kan rengøre denne hjelm med en fugtigt klud efter behov. Undlad at spraye hjelmen med rengøringsmidler fra en spraydåse, da drivgasserne kan smelte skumpolstringen.

Tilgængelige varianter

51-55 cm, 55-59 cm, 59-62 cm


Sådan indstilles din cykelhjelm korrekt
For at sikre den mest optimale beskyttelse af hovedet er det væsentligt, at den er indstillet helt korrekt.

Som hovedregel gælder disse 3 tommelfingerregler:

 • Hjelmen skal passe til hovedet omkreds
 • Hjelmen skal altid sidde helt vandret på hovedet
 • De forreste stropper skal gå lodret ned og stropperne skal sidde godt til, når spændet omkring hagen lukkes

For at opnå den størst mulige sikkerhed, er det vigtigt at kende omkredsen af hovedet inden køb.

Den rette størrelse sikrer optimal sikkerhed og komfort
Omkredsen måles bedst med et målebånd, som placeres vandret omkring hovedet, lidt over ørerne. En god tommelfingerregel er, at der måles ca. 2 cm. over øjenbrynene.

0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12+ 52-65 cm

Størrelserne er vejledende og vi anbefaler altid, at du måler omkredsen af hovedet inden køb af en ny cykelhjelm.

Ingen anmeldelser af dette produkt.