1 anmeldelser
Bluegrass har udviklet denne smarte cykelhjelm, der hedder Super Bold. Det er en luksuriøst udseende og yderst komfortabel hjelm, som med sit tjekkede udtryk gør, at du sagtens kan benytte hjelmen, hvis du skater, og gerne vi…
Læs mere
Størrelsesguide til cykelhjelme
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Bluegrass har udviklet denne smarte cykelhjelm, der hedder Super Bold. Det er en luksuriøst udseende og yderst komfortabel hjelm, som med sit tjekkede udtryk gør, at du sagtens kan benytte hjelmen, hvis du skater, og gerne vil være ordentligt beskyttet. Her får du en hjelm i en smagfuld matsort farve, der oser langt væk af god stil og komfort.

Anvendelse
Super Bold-hjelmen er udviklet til, at du med den får en hjelm, der både kan bruges til dirt-, street-, urban- og hverdagskørsel. Hjelmens 12 ventilationshuller giver dig en magelig luftgennemstrømning, så du ikke bliver for varm om hovedet. Hjelmen har i nakken et justeringsspænde, hvormed du nemt tilpasser dens indvendige omkreds til din hovedstørrelse - også på farten.

Specifikationer

 • Farve: Matsort
 • Vægt: 440 gram (str. M)
 • Indvendig omkreds
 • ABS polymer yderskal
 • 12 ventilationshuller
 • Justeringsspænde i nakken
 • Anti-pinch hagespænde
 • CE EN 1078
 • Aftagelig og vaskbar polstring

Sikkerhed og kvalitet
Denne Bluegrass-hjelm er EN 1078 godkendt, hvilket betyder, at den er godkendt efter de europæiske sikkerheds-, miljø- og sundhedskrav. Du får en kvalitetssikker hjelm, som giver dig en god beskyttelse i tilfælde af styrt eller uheld.

Justering
Første gang du skal anvende hjelmen, skal du løsne nakkespændet helt og åbne sidespænderne. Derefter skal du skrue nakkespændet til, således at hjelmen sidder til uden at stramme om hovedet. Sidespænderne justeres således, at de sidder ca. 1 cm under øreflippen. Det vigtigste er, at remmene er på hver side af øret. Til sidst justeres hageremmen, den skal ikke stramme under hagen. Hvis du kan få 1-2 fingre ind mellem hagen og remmen, sidder hageremmen perfekt. Der medfølger en ekstra pude til hjelmen, som du kan skifte den forhåndsmonterede pude ud med, hvis den ikke passer.

Vedligeholdelse
Hjelmens puder kan tages ud og vaskes eller skiftes ud til nye friske puder. Det er nødvendigt, at man indimellem genjusterer sin hjelm, da de forskellige spænder kan glide på remmene.

Tilgængelige varianter

51-55 cm


Sådan indstilles din cykelhjelm korrekt
For at sikre den mest optimale beskyttelse af hovedet er det væsentligt, at den er indstillet helt korrekt.

Som hovedregel gælder disse 3 tommelfingerregler:

 • Hjelmen skal passe til hovedets omkreds
 • Hjelmen skal altid sidde helt vandret på hovedet
 • De forreste stropper skal gå lodret ned og stropperne skal sidde godt til, når spændet omkring hagen lukkes

For at opnå den størst mulige sikkerhed, er det vigtigt at kende omkredsen af hovedet inden køb.

Den rette størrelse sikrer optimal sikkerhed og komfort
Omkredsen måles bedst med et målebånd, som placeres vandret omkring hovedet, lidt over ørerne. En god tommelfingerregel er, at der måles ca. 2 cm. over øjenbrynene.

0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12+ 52-65 cm

Størrelserne er vejledende og vi anbefaler altid, at du måler omkredsen af hovedet inden køb af en ny cykelhjelm.

30-08-2018
Netbutikken Super nem at bruge samt hurtig levering = Top Dollar.