Super Bold er en cykelhjelm fra Bluegrass, og med den får du en rigtig lækker og komfortabel hjelm. Dens udtryk er super cool, og kan med fordel også anvendes af dig der skater. Du får her en hjelm i en super flot mathvid far…
Læs mere
Størrelsesguide til cykelhjelme
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Super Bold er en cykelhjelm fra Bluegrass, og med den får du en rigtig lækker og komfortabel hjelm. Dens udtryk er super cool, og kan med fordel også anvendes af dig der skater. Du får her en hjelm i en super flot mathvid farve, som oser af luksuriøsitet og komfort.

Anvendelse
Denne hjelm egner sig til både dirt-, street-, urban- og hverdagskørsel. Med sine 12 ventilationshuller giver den dig en behagelig luftgennemstrømning så du ikke bliver for varm om hovedet. Cykelhjelmen er udstyret med et justérbart nakkespænde, som gør det nemt for dig at justere hjelmens indvendige omkreds - også på farten.

Specifikationer

 • Farve: Mathvid
 • Vægt: 440 gram (str. M)
 • Indvendig omkreds
 • ABS polymer yderskal
 • 12 ventilationshuller
 • Justeringsspænde i nakken
 • Anti-pinch hagespænde
 • CE EN 1078
 • Aftagelig og vaskbar polstring

Sikkerhed og kvalitet
Denne Bluegrass-hjelm er EN 1078 godkendt, hvilket betyder, at den er godkendt efter de europæiske sikkerheds-, miljø- og sundhedskrav. Du får en kvalitetssikker hjelm, som giver dig en god beskyttelse i tilfælde af styrt eller uheld.

Justering
Første gang du skal anvende hjelmen, skal du løsne nakkespændet helt og åbne sidespænderne. Derefter skal du skrue nakkespændet til, således at hjelmen sidder til uden at stramme om hovedet. Sidespænderne justeres således, at de sidder ca. 1 cm under øreflippen. Det vigtigste er, at remmene er på hver side af øret. Til sidst justeres hageremmen, den skal ikke stramme under hagen. Hvis du kan få 1-2 fingre ind mellem hagen og remmen, sidder hageremmen perfekt. Der medfølger en ekstra pude til hjelmen, som du kan skifte den forhåndsmonterede pude ud med, hvis den ikke passer.

Vedligeholdelse
Hjelmens puder kan tages ud og vaskes eller skiftes ud til nye friske puder. Det er nødvendigt, at man indimellem genjusterer sin hjelm, da de forskellige spænder kan glide på remmene.

Tilgængelige varianter

51-55 cm, 56-59 cm


Sådan indstilles din cykelhjelm korrekt
For at sikre den mest optimale beskyttelse af hovedet er det væsentligt, at den er indstillet helt korrekt.

Som hovedregel gælder disse 3 tommelfingerregler:

 • Hjelmen skal passe til hovedet omkreds
 • Hjelmen skal altid sidde helt vandret på hovedet
 • De forreste stropper skal gå lodret ned og stropperne skal sidde godt til, når spændet omkring hagen lukkes

For at opnå den størst mulige sikkerhed, er det vigtigt at kende omkredsen af hovedet inden køb.

Den rette størrelse sikrer optimal sikkerhed og komfort
Omkredsen måles bedst med et målebånd, som placeres vandret omkring hovedet, lidt over ørerne. En god tommelfingerregel er, at der måles ca. 2 cm. over øjenbrynene.

0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12+ 52-65 cm

Størrelserne er vejledende og vi anbefaler altid, at du måler omkredsen af hovedet inden køb af en ny cykelhjelm.

Ingen anmeldelser af dette produkt.