Abus har med fremragende specifikationer og et stilrent design, skabt den ideelle skaterhjelm til brug på skateboard og cykel. Cykelhjelmens skal er blevet hård og kompakt med ABS hard-shell Technology, så der udover et glat …
Læs mere
Størrelsesguide til cykelhjelme
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Abus har med fremragende specifikationer og et stilrent design, skabt den ideelle skaterhjelm til brug på skateboard og cykel. Cykelhjelmens skal er blevet hård og kompakt med ABS hard-shell Technology, så der udover et glat design, også kan ydes en god beskyttelse. En In-mold konstruktion, hvor hjelmen i en sammenstøbt konstruktion er blevet robust og let, har givet hjelmen en øget beskyttelse mod hårde slag og stød, men hvor den samtidig bliver holdt nede i en lav vægt. Beskyttelsen er essentiel i denne hjelm, hvilket også ses ved den ekstra dybe beskyttelse i pande og nakke således, at alle uforudsete slag og skader kan blive mindsket. En tempereret hoved bliver også essentiel i denne hjelm, hvor Forced Air Cooling Technology yder en høj ventilation. Pasformen bliver desuden nem at indstille, da Zoom Ace Urban tilbyder en hurtig og nem justering.

Anvendelse
Scraper 3.0 fra Abus er bygget ud fra stramme principper om sikkerhed og komfort, hvilket gør den ideel til den moderne sportsudøver. Skaterhjelmen kan anvendes til mange aktiviteter, og kan nemt anvendes med bløde og komfortable stropper, finjusterbart nakkespænde og plads til hestehalen.

Specifikationer

 • Farve: Matsort
 • Vægt: 420-440 gram
 • Finjusterbart nakkespænde
 • Justerbare remme
 • 8 ventilationshuller
 • Plads til hestehalen
 • Klik-spænde
 • Aftagelige og vaskbare inderpuder
 • Refleksdetaljer

Kvalitetsniveau
Abus slår et slag for sikkerheden med deres produkter, der også emmer af komfort og funktionalitet. Dette har givet dem en respekteret plads på det internationale marked, hvor amatører og professionelle har benyttet sig af deres produkter i årevis. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Abus.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler ingen stor vedligeholdelse af denne cykelhjelm, men det kan være en god ide, at bruge en fugtig klud ved skidt og snavs. Man bør være forsigtig med brug af stærke rengøringsmidler til vedligeholdelse, da dette kan ende med at beskadige hjelmen.

Tilgængelige varianter

54-58 cm, 57-62 cm


Sådan indstilles din cykelhjelm korrekt
For at sikre den mest optimale beskyttelse af hovedet er det væsentligt, at den er indstillet helt korrekt.

Som hovedregel gælder disse 3 tommelfingerregler:

 • Hjelmen skal passe til hovedets omkreds
 • Hjelmen skal altid sidde helt vandret på hovedet
 • De forreste stropper skal gå lodret ned og stropperne skal sidde godt til, når spændet omkring hagen lukkes

For at opnå den størst mulige sikkerhed, er det vigtigt at kende omkredsen af hovedet inden køb.

Den rette størrelse sikrer optimal sikkerhed og komfort
Omkredsen måles bedst med et målebånd, som placeres vandret omkring hovedet, lidt over ørerne. En god tommelfingerregel er, at der måles ca. 2 cm. over øjenbrynene.

0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12+ 52-65 cm

Størrelserne er vejledende og vi anbefaler altid, at du måler omkredsen af hovedet inden køb af en ny cykelhjelm.

Ingen anmeldelser af dette produkt.