Kompakt og alsidig cykelhjelm fra Abus, der er spækket med specifikationer til aktiviteter med et højt energiniveau. Cykelhjelmens skal holder sig hård og beskyttende med ABS hard-shell technology, så der kan gives et højt ni…
Læs mere
Størrelsesguide til cykelhjelme
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Kompakt og alsidig cykelhjelm fra Abus, der er spækket med specifikationer til aktiviteter med et højt energiniveau. Cykelhjelmens skal holder sig hård og beskyttende med ABS hard-shell technology, så der kan gives et højt niveau af beskyttelse ved eventuelle stød. Dette ses også ved hjelmens robuste og lette In-mold konstruktion, hvor der også er givet en dyb beskyttelse ved pande og nakke. Dermed kan den sammenstøbte hjelm give beskyttelse hårde slag og stød. Ved et højt aktivitetsniveau, skal hovedet gerne holdes tempereret. Dette har denne hjelm styr på med Forced Air Cooling Technology, mens den også nemt kan justeres med Zoom Ace Urban.

Anvendelse
Scraper 3-0 fra Abus holder hovedet beskyttet og sikkert under enhver form for aktivitet. Cykelhjelmen henvender sig til alt fra skateboarding til almindelig færdsel i trafikken, og kan give komfort med sine alsidige specifikationer. Hjelmen er desuden meget nem at anvende, da den er lavet med justerbare stropper og et finjusterbart spænde i nakken. Scraper er også kompatibel med en hestehale, der er lavet et strategisk hul bagpå.

Specifikationer

 • Farve: Blå
 • Vægt: 420-440 gram
 • Finjusterbart nakkespænde
 • Justerbare remme
 • 8 ventilationshuller
 • Plads til hestehalen
 • Klik-spænde
 • Aftagelige og vaskbare inderpuder
 • Refleksdetaljer

Kvalitetsniveau
Abus kan forsikre om et højt niveau af sikkerhed med deres produkter, hvor der også gives komfort og funktionalitet. Mærket er dermed adskilt fra andre fabrikanter, hvor de således også har fået en plads på toppen af det internationale marked. Amatører og professionelle har nydt godt af deres produkter, hvilket også har gjort dem til sponsorere af flere større hold i cykelsporten.

Vedligeholdelse
Der anbefales ikke stor vedligeholdelse af denne cykelhjelm, men man kan med fordel tørre hjelmen over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Man bør derimod være forsigtig med stærke rengøringsmidler til vedligeholdelse, da dette kan beskadige cykelhjelmen.

Tilgængelige varianter

54-58 cm, 57-62 cm


Sådan indstilles din cykelhjelm korrekt
For at sikre den mest optimale beskyttelse af hovedet er det væsentligt, at den er indstillet helt korrekt.

Som hovedregel gælder disse 3 tommelfingerregler:

 • Hjelmen skal passe til hovedet omkreds
 • Hjelmen skal altid sidde helt vandret på hovedet
 • De forreste stropper skal gå lodret ned og stropperne skal sidde godt til, når spændet omkring hagen lukkes

For at opnå den størst mulige sikkerhed, er det vigtigt at kende omkredsen af hovedet inden køb.

Den rette størrelse sikrer optimal sikkerhed og komfort
Omkredsen måles bedst med et målebånd, som placeres vandret omkring hovedet, lidt over ørerne. En god tommelfingerregel er, at der måles ca. 2 cm. over øjenbrynene.

0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12+ 52-65 cm

Størrelserne er vejledende og vi anbefaler altid, at du måler omkredsen af hovedet inden køb af en ny cykelhjelm.

Ingen anmeldelser af dette produkt.