Abus Airbreaker holder et højt niveau indenfor aerodynamik, sikkerhed og komfort med denne cykelhjelm. Hjelmen viser sig fra sit aerodynamiske bedste med Multi Speed Design, hvor cykelhjelmen er designet strategisk efter hove…
Læs mere
Størrelsesguide til cykelhjelme
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Abus Airbreaker holder et højt niveau indenfor aerodynamik, sikkerhed og komfort med denne cykelhjelm. Hjelmen viser sig fra sit aerodynamiske bedste med Multi Speed Design, hvor cykelhjelmen er designet strategisk efter hovedets anatomi. Lav vindmodstand og optimal ventilation er tænkt ind i designet, der samtidig er karakteriseret af en robust og let In-mold konstruktion, der yder en god beskyttelse mod hårde slag og stød. Beskyttelsen ses også ved det integrerede ActiCage Lite. Her er et bur placeret således, at hovedet bliver beskyttet og holdt stabilt ved eventuelle stød. Komforten er høj i denne cykelhjelm, hvor aerodynamiske og behagelige stropper også er designet ind, mens en god ventilation gives med Air-cooling Technology.

Anvendelse
Airbreaker fra Abus giver de bedste forudsætninger for en optimal træning eller konkurrencekørsel på din racercykel. Cykelhjelmen henvender sig til kørsel på landevejen, hvor den kan være med til at opløfte præstationen. Hjelmen er nem at anvende, da de komfortable stropper nemt kan justeres, mens den indre pasform nemt justeres vha. et spænde bagpå. Dermed er den perfekte pasform aldrig langt væk.

Specifikationer

 • Farve: Fuchsia-pink
 • Vægt: 200-240 gram
 • In-mould konstruktion
 • Air-cooling teknologi
 • 14 ventilationshuller
 • Zoom Ace justeringsspænde
 • Plads til hestehale
 • Stødabsorberende materiale

Kvalitetsniveau
Abus holder altid niveauet højt, når det kommer til sikkerheden i deres produkter. Funktionalitet og komfort er desuden også en stærk karakter ved deres produkter, der har givet dem en dominerende plads på det internationale marked. Her har de i årevis leveret til amatører og professionelle, hvor kvaliteten altid har været i top.

Vedligeholdelse
Der anbefales stort set ingen vedligeholdelse af denne cykelhjelm, men den kan med fordel blive tørret over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Vi anbefaler ikke, at man bruger stærke rengøringsmidler til vedligeholdelse, da dette kan beskadige produktet.

Tilgængelige varianter

51-55 cm


Sådan indstilles din cykelhjelm korrekt
For at sikre den mest optimale beskyttelse af hovedet er det væsentligt, at den er indstillet helt korrekt.

Som hovedregel gælder disse 3 tommelfingerregler:

 • Hjelmen skal passe til hovedets omkreds
 • Hjelmen skal altid sidde helt vandret på hovedet
 • De forreste stropper skal gå lodret ned og stropperne skal sidde godt til, når spændet omkring hagen lukkes

For at opnå den størst mulige sikkerhed, er det vigtigt at kende omkredsen af hovedet inden køb.

Den rette størrelse sikrer optimal sikkerhed og komfort
Omkredsen måles bedst med et målebånd, som placeres vandret omkring hovedet, lidt over ørerne. En god tommelfingerregel er, at der måles ca. 2 cm. over øjenbrynene.

0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12+ 52-65 cm

Størrelserne er vejledende og vi anbefaler altid, at du måler omkredsen af hovedet inden køb af en ny cykelhjelm.

Ingen anmeldelser af dette produkt.