Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Dit barn er i sikre hænder med denne cykelhjelm, hvor der ikke er blevet sparet på beskyttelsen og de komfortable aspekter. Cykelhjelmen er blevet lavet med en kompakt In-mold konstruktion, der støber en h&…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Dit barn er i sikre hænder med denne cykelhjelm, hvor der ikke er blevet sparet på beskyttelsen og de komfortable aspekter. Cykelhjelmen er blevet lavet med en kompakt In-mold konstruktion, der støber en hård yderskal sammen med en robust og beskyttende inderskal af EPS-Liner. Dermed kan man få en ønsket sublim beskyttelse mod eventuelle stød og slag ved styrt, mens hjelmen til MTB samtidig bliver holdt nede i vægten. Slaget her bliver desuden godt fordelt over hele cykelhjelmen.

Komfort er ikke et ord, man skal kimse af - og specielt ikke ved denne cykelhjelm. Her har DOV ventilationssystem sørger for strategiske ventilationskanaler, der er digitalt testet ved forskellige styrker for den bedste ventilation. Denne ventilation kan sørge for at holde hovedet koldt ved, at holde hovedet tempereret og ventileret igennem hele cykelturen. Denne ventilation bliver også suppleret af en ventilationskanal foran på hovedet, hvor den mest nødvendige anatomi kan blive ventileret korrekt. Denne store komfort er desuden uden, at der bliver slækket på den gode beskyttelse i cykelhjelmen.

Anvendelse
Dissenter JR cykelhjelm fra Sweet Protection viser sig alsidig med sine specifikationer, der kan holde junior komfortabel og beskyttet under kørsel på hårde underlag. Cykelhjelmen er henvendt til brug på MTB, Trail og Enduro, hvor den kan give en god kombination mellem komfort og sikkerhed. Hjelmen til MTB er lavet med OCCIGRIP drejeknap, der kan hjælpe med at opnå den bedste pasform ved, at man justere i bredde og højde. Den optimale pasform bliver desuden suppleret af Comfort Pads, der viser hovedet blødt og komfortabelt igennem hele cykelturen.

Specifikationer

  • Polycarbonat mono shell
  • In-mold konstruktion
  • EPS-Liner
  • OCCIGRIP turndial
  • DOV ventilation
  • Comfort Pads
  • STACC ventilation
  • Vægt: 300 gram
  • Certifikationer: CE EN 1078, CPSC 1203
  • Farve: Matsort

Kvalitetsniveau
Sweet Protection er ambitiøse med deres produkter og designs, der afspejler firmaets egne ideer om, at man ikke skal lade sig holde tilbage af sine produkter, når det kommer til ens præstationsniveau. Komfort og funktionalitet er derved en essentiel del af produkterne, der er lavet med robuste materialer og innovative teknologier. Dette giver produkterne et kvalitetsniveau, der kan holde trit med et højt præstationsniveau hos amatører og professionelle. Kunden kan dermed være tryg ved køb af produkter fra et firma, der giver en stor frihed til kunden.

Vedligeholdelse
Vi kan kun anbefale brugeren, at man tørrer cykelhjelmen over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Vi anbefaler derimod ikke, at man bruger stærke rengøringsmidler til dette, da det kan ende med at beskadige cykelhjelmen.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse XS/S S/M M/L L/XL
Centimeter 50 - 53 cm 53 - 56 cm 56 - 59 cm 59 - 61 cm
Tommer 19.68 - 20.85" 20.85 - 22" 22 - 23.20" 23.20 - 24"
Ingen anmeldelser af dette produkt.