1 anmeldelser
Giro Trinity Sport er en cykelhjelm som er nem at betjene samt tilpasse. Alt dette i god kombination med sikkerhed, ydelse og komfort giver den perfekte cykelhjelm. Hjelmen er udviklet med et simpelt og sikkert Giro tilpasnin…
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 299,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Giro Trinity Sport er en cykelhjelm som er nem at betjene samt tilpasse. Alt dette i god kombination med sikkerhed, ydelse og komfort giver den perfekte cykelhjelm. Hjelmen er udviklet med et simpelt og sikkert Giro tilpasningssystem Roc Loc® Air. Remmene er nemt justerbare og hagespændet er konstrueret, så det ikke napper i huden. Derudover er hjelmen rigtig godt ventileret med hele 22 ventilationskanaler, som sørger for behagelig luft gennemstrømning og sikrer en behagelig og god komfort. Som ekstra kvalitet er Trinity Sport ROC In-Mold konstrueret, hvilket vil sige, at hjelmens yderskal og inderskal er smeltet sammen.

Anvendelse
Trinity Sport ROC cykelhjelmen har en rigtig god pasform og kan anvendes både til hverdags brug og til cykelsport motion. På denne hjelm, kan du hurtigt selv tilpasse hovedomkredsen til din individuelle pasform. Giros erfaringer med hensyn til hovedstørrelser for bestemte befolkningsgrupper har resulteret i, at denne hjelm er udviklet i Universal Fit, som dækker langt størstedelen af befolkningen. Hjelmen kan ligeledes anvendes med og uden pandebånd eller hjelmhue.

Specifikationer

  • Farve: Mat grå/hvid
  • Aldersgruppe: Junior og voksen
  • Indvendig omkreds:
    • Str: 54-61 cm
  • CE EN 1078
  • 22 ventilationshuller
  • In-Mold polycarbonate skal
  • Roc Loc® Air justeringssystem
  • Reflektive detaljer

Justering
Roc Loc® Air justeres ved at dreje skiven med din tommelfinger med uret for at stramme, og mod uret for at løsne. Tilpasningssystemet bør sidde tæt, men ikke så stramt, at det føles ubehageligt. Med Roc Loc® Air systemet kan hjelmen justeres både i omkreds og "op/ned".

Kvalitetsniveau
Hjelmen er udviklet i In-Mold, hvilket betyder at inder- og yderskallen er smeltet sammen, og derved giver dig en hjelm med en stærk beskyttelse og imponerende kvalitet. Hjelmen er godkendt efter EN1078, hvilket er din sikkerhed for, at hjelmen opfylder de europæiske standarder indenfor sikkerhed, miljø og sundhed.

Vedligeholdelse
Hjelmen kræver ingen særlig vedligeholdelse, men rengøres efter behov med en blød klud og mild sæbe. Stærke rengøringsmidler kan beskadige hjelmen og ødelægge dens funktion.

EAN: 768686742361

09-10-2017
Super god cykelhjelm til super god pris. Bruger den sammen med min racercykel. Den er nem at indstille så det er muligt både at have hue/pandebånd under. Helt sikkert pengene værd.