Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
I en kombination af sikkerhed og alsidighed, præsenterer Giro en sikker og tryg cykelhjelm til dit barn, så oplevelsen på cyklen bliver god. En ABS fuld hardbody pryder yderskallen, så sikkerheden bliv…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

I en kombination af sikkerhed og alsidighed, præsenterer Giro en sikker og tryg cykelhjelm til dit barn, så oplevelsen på cyklen bliver god. En ABS fuld hardbody pryder yderskallen, så sikkerheden bliver bygget op med EPS liner foring. Dette giver en robust og alsidig hjelm, hvor der skabes en god kontrol over stød. Roc Loc justeringssytem sørger for, at dit kan få en kompakt og tæt hjelm, da hjelmen kan justeres præcist og intuitivt. Ventilationen kommer desuden i fokus med svedtransporterende puder og 8 luftkanaler.

Anvendelse
Dime FS fra Giro skaber et grundlag af sikkerhed for dit barn, så leg og cykling kan blive en god oplevelse for dit barn. Cykelhjelmen er karakteriseret ved en god pasform, der kan justeres vha. et Roc Loc justeringssystem, hvor en drejeknap benyttes til en præcis og hurtig justering. Hjelmen kommer også i flere størrelser, så en perfekt pasform kan opnås. Dermed fås en kompakt cykelhjelm, der er perfekt i alderen 0-12 år. Hjelmen kan desuden bruges til alt fra cykling til skateboarding.

Specifikationer

  • Farve: Mat mørk rød
  • Aldersgruppe: Børn og junior op til ca. 12 år.
  • Indvendig omkreds: 47-51 cm eller 51-55 cm
  • Godkendelser: CE EN 1078 samt CPSC
  • ABS Fuld hardbody skal med EPS liner
  • Svedtransporterende puder i forskellige størrelser for bedre tilpasning
  • Roc Loc® justeringssystem
  • 8 luftkanaler

Kvalitetsniveau
Giro producerer kvalitetsprodukter til sine kunder, hvor komfort og funktionalitet er nøgleord. Firmaet har mange års erfaring med udvikling af produkter til amatører og professionelle, så produkterne kan være med til at optimere brugerens præstationsniveauet. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Giro.

Vedligeholdelse
Dime FS fra Giro skal ikke vedligeholdes meget, men kan med fordel tørres over med fugtig ved skidt og snavs.

Ingen anmeldelser af dette produkt.