Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Giro Dime FS skaber sikkerhed og tryghed for dit barn, så det bliver en god oplevelse at cykle. Cykelhjelmen er lavet med en hård ABS fuld hardbody yderskal, hvor stødene kontrolleres af den robuste EPS bes…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Giro Dime FS skaber sikkerhed og tryghed for dit barn, så det bliver en god oplevelse at cykle. Cykelhjelmen er lavet med en hård ABS fuld hardbody yderskal, hvor stødene kontrolleres af den robuste EPS beskyttelse i skallen. Hjelmen yder en høj ventilation med svedtransporterende puder og 8 luftkanaler, så dit barns hoved stadig vil være tempereret efter en dag fyldt med leg. Yderskallen er desuden belagt med polyuretan, så den daglige slidtage mindskes.

Anvendelse
Dime FS fra Giro skaber høje standarder omkring dit barns sikkerhed, så leg og cykling kan blive en god og sjov oplevelse. Cykelhjelmen præsenterer en god pasform, der kan justeres med Roc Loc justeringssystem, så den perfekte pasform kan opnås. Systemet benyttes blot ved, at man drejer på en drejeknap bagpå cykelhjelmen. Dog varierer hjelmens størrelser, så pasformen kan blive detaljeret ydeligere. Cykelhjelmen henvender sig til børn i alderen 0-12 år, og kan benyttes til cykling såvel som skateboarding.

Specifikationer

  • Farve: Mat blå
  • Aldersgruppe: Børn og junior op til ca. 12 år.
  • Indvendig omkreds: 47-51 cm eller 51-55 cm
  • Godkendelser: CE EN 1078 samt CPSC
  • ABS Fuld hardbody skal med EPS liner
  • Svedtransporterende puder i forskellige størrelser for bedre tilpasning
  • Roc Loc® justeringssystem
  • 8 luftkanaler

Kvalitetsniveau
Giro sætter høje standarder med sit mærke, der har leveret kvalitetsprodukter til amatører såvel som professionelle i årevis. Firmaet har specialiseret sig i innovation, komfort og funktionalitet, og forsøger dermed at optimere den gængse brugers præstationsniveau.

Vedligeholdelse
Giro Dime FS kræver ikke den store vedligeholdelse, men kan have godt af en våd klud ved skidt og snavs.

Ingen anmeldelser af dette produkt.