Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne Dime cykelhjelm er udviklet til børn og unge, bygget på samme principper som den voksne Giro Quarter cykelhjelm. hvor de samme gode principper om sikkerhed findes. Lavet med en hård yderskal, benytter…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Denne Dime cykelhjelm er udviklet til børn og unge, bygget på samme principper som den voksne Giro Quarter cykelhjelm. hvor de samme gode principper om sikkerhed findes. Lavet med en hård yderskal, benytter Dime sig af EPS beskyttelse under skallen, så hjelmen kan beskytte mod stød. Svedtransporterende puder er blevet designet ind i hjelmen, så barnets hoved forbliver tempereret, mens en polyuretan belægning ses på den ydre skal. Dette beskytter mod daglig slidtage.

Anvendelse
Dime FS fra Giro skaber høj sikkerhed til dit barn, så oplevelsen ved at cykle bliver god. Størrelserne til denne cykelhjelm varierer, men kan benyttes af børn helt ned til alderen nul. Cykelhjelmen kan benyttes til cykling såvel som skateboarding, og er meget nem at anvende. Cykelhjelmen er udstyret med Roc Loc justeringssystem, så justering blot foregår vha. en drejeknap bagpå. Dermed kan den perfekte pasform opnås.

Specifikationer

  • Farve: Citron/Iceberg
  • Aldersgruppe: Børn og junior op til ca. 12 år.
  • Indvendig omkreds: 47-51 cm eller 51-55 cm
  • Godkendelser: CE EN 1078 samt CPSC
  • ABS Fuld hardbody skal med EPS liner
  • Svedtransporterende puder i forskellige størrelser for bedre tilpasning
  • Roc Loc® justeringssystem
  • 8 luftkanaler

Kvalitetsniveau
Giro har i mange år leveret kvalitetsprodukter til markedet, hvor innovation, komfort og funktionalitet har været nøgleord. Firmaet har produceret til amatører såvel som professionelle, hvor produkterne har hjulpet på et øget præstationsniveau. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Giro.

Vedligeholdelse
Cykelhjelmen kræver minimal vedligeholdelse, og du kan med fordel tørre hjelmen over med en fugtig klud, hvis det er nødvendigt. Puderne er vaskbare og allergivenlige.

Ingen anmeldelser af dette produkt.