Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Lil Ripper fra Bell Helmets, der gør dit barn til den sejeste trafikant i trafikken. Hjelmen er robust og sikker, og giver barnet gode forudsætninger for den første tur i trafikken. Hjelmen fjerner alt gen…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Lil Ripper fra Bell Helmets, der gør dit barn til den sejeste trafikant i trafikken. Hjelmen er robust og sikker, og giver barnet gode forudsætninger for den første tur i trafikken. Hjelmen fjerner alt gene fra barnet, ved blot at have en vægt på 174 gram. Hjelmens skaterform gør også, at den kan bruges til de første skub på skateboardet. Når energien derimod bliver for høj, kan de 10 huller til ventilation i hjelmen hjælpe med at lukke varmen ud. Hjelmen er desuden støbt med In-mold tekonologi, så hjelmen er støbt i et stykke, hvor inder- og yderskal sidder sammen. Dette giver en robust og sikker hjelm.

Anvendelse
Cykelhjelmen fra Bell henvender sig til det mindre barn, der gerne vil have en god start i trafikken på cyklen eller skateboardet. Hjelmen er perfekt til at have på i længere tid, da den ikke vejer særligt meget og har nemt ved at lukke varmen ud. Skaterhjelmen er nem at tage på, da man blot skal justere hjelmens indre omkreds vha. Action Fit- systemet bagpå hjelmen. En irriterende spænde bliver desuden aldrig et problem, da cykelhjelmen er udviklet med no pinch side buckle, der aldrig sætter sig fast i huden på barnet.

Specifikationer

  • Farve: Eyes Gloss Berry
  • Aldersgruppe: Børn og junior
  • Indvendig omkreds: vælg mellem 45-51 cm og 47-54 cm.
  • Vægt: ca. 174 gram
  • CE EN 1078 / CPSC Bicycle / ASTM F1492-08
  • 10 ventilationhuller
  • Fusion in-Mold Polycarbonate skal
  • Action Fit drejeanordning til justering af størrelsen
  • Hagespænde som er med no-pinch side buckle

Kvalitetsniveau
Denne Lil Ripper hjelm fra Bell er godkendt efter de europæiske sikkerheds-, miljø- og sundhedskrav, som kaldes EN1078 til cykelbrug samt ASTM F1492-08 til skatebrug. Disse krav gør, at du kan være sikker på at det er en kvalitetstestet hjelm, din barn kører rundt med.

Vedligeholdelse
Cykelhjelmen kræver minimal vedligeholdelse. Hvis hjelmen bliver beskidt, kan den nemt tørres over med en fugtig klud.

Ingen anmeldelser af dette produkt.