I en meget flot farvekombination, har Bell lavet en robust og sikker cykelhjelm til skate og andet. Hjelmen er perfekt til, når dit barn skal have sin første cykeltur, eller de første skub på skatebo…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

I en meget flot farvekombination, har Bell lavet en robust og sikker cykelhjelm til skate og andet. Hjelmen er perfekt til, når dit barn skal have sin første cykeltur, eller de første skub på skateboard og løbehjul. Med 10 ventilationhuller, bliver hjelmen aldrig var, og er meget komfortabel at have på. Vægten på hjelmen er meget lav, så barnet ikke bliver irriteret af at have hjelmen, og det samtidig kan blive en god oplevelse at huske cykelhjelmen. Hjelmen er desuden let at tage på med sin Action Fit- skruespænde i nakken, så hjelmen er hurtig og nem at indstille til det gængse hoved.

Anvendelse
Cykelhjelmen henvender sig til barnet, der skal have en sej og robust hjelm, der samtidig ser godt ud. Hjelmen vejer kun 174 gram, så barnet opdager nærmest ikke hjelmen. Cykelhjelmen kan anvendes til både cykel, skate og løbehjul. Skaterhjelmen er supernem at tage på, da man blot kan indstille omkredsen i nakken med Action Fir- systemet. Hjelmen er desuden med no pinch side buckle, så huden ikke sidder fast i spændet, når det bliver lukket om barnets hage.

Specifikationer

  • Farve: Checkers Mat Hvid/Pink
  • Aldersgruppe: Børn og junior
  • Indvendig omkreds: vælg mellem 45-51 cm og 47-54 cm.
  • Vægt: ca. 174 gram
  • CE EN 1078 / CPSC Bicycle / ASTM F1492-08
  • 10 ventilationhuller
  • Fusion in-Mold Polycarbonate skal
  • Action Fit drejeanordning til justering af størrelsen
  • Hagespænde som er med no-pinch side buckle

Sikkerhed og kvalitet
Bell Helmets har altid været navnet på kvalitetsprodukter. Firmaet lavet produkter til både amatører og professionelle, og kan dermed altid levere produkter til den højeste kvalitet. Bell har mange års erfaring med udvikling af hjelme, og kan derfor regnes som meget pålidelige.

Vedligeholdelse
Cykelhjelmen kræver minimal vedligeholdelse. Hvis hjelmen bliver beskidt, kan den nemt tørres over med en fugtig klud.

Ingen anmeldelser af dette produkt.