Robust cykelhjelm fra Abus, der tilbyder absolut sikkerhed til dit barn. Cykelhjelmen er lavet med en smart In-mold konstruktion, der giver en skal støbt sammen i et. Dette sikrer en god beskyttelse mod hårde stød, og giver s…
Læs mere
Størrelsesguide til cykelhjelme
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Robust cykelhjelm fra Abus, der tilbyder absolut sikkerhed til dit barn. Cykelhjelmen er lavet med en smart In-mold konstruktion, der giver en skal støbt sammen i et. Dette sikrer en god beskyttelse mod hårde stød, og giver samtidig hjelmen en lav vægt. Komforten er desuden stor i hjelmen, hvor komfortable inderpuder er blevet tilføjet, så hjelmen ikke kommer til at genere. Hjelmens kompakte form er forlænget i længde hele vejen rundt, så den giver en fuld beskyttelse. Barnet bliver desuden meget synlig i trafikken, da der kan findes et integreret LED-lys bagpå.

Anvendelse
Sikkerhed og komfort er to essentielle ting, når det kommer til dit barns cykelhjelm. Disse principper opfylder Abus Anuky. Hjelmen henvender sig til børn i alle aldre, hvor hjelmen kan hjælpe på en god første gangs oplevelse. Hjelmen er desuden meget nem at justere med Zoom Evo Kids, hvor pasformen kan justeres med et spænde bag på. Dette gør desuden, at barnet kan få lov til at vokse i hjelmen.

Specifikationer

 • Farve: Blå med undervandsmotiv
 • Vægt: 200-220 g
 • In-mould konstruktion
 • Insektnet
 • Integreret LED-lys bagpå
 • Justeringsspænde bagpå
 • 6 ventilationshuller
 • Vaskbare inderpuder
 • Refleksdetaljer

Kvalitetsniveau
Abus har altid haft stort fokus på sikkerheden i deres produkter, hvor de mener at kvaliteten afhænger af dette. Dette har distanceret mærket på markedet, hvor de udviklet produkter efter meget stramme krav. Produkterne har desuden en lang holdbarhed, hvilket gør dem til en god investering.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler ikke stor vedligeholdelse af denne cykelhjelm fra Abus, men det kan være nødvendigt at tørre hjelmen over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Vi anbefaler derimod ikke, at man benytter sig af stærke rengøringsmidler til vedligeholdelse. Dette kan ende med at beskadige cykelhjelmen.


Sådan indstilles din cykelhjelm korrekt
For at sikre den mest optimale beskyttelse af hovedet er det væsentligt, at den er indstillet helt korrekt.

Som hovedregel gælder disse 3 tommelfingerregler:

 • Hjelmen skal passe til hovedet omkreds
 • Hjelmen skal altid sidde helt vandret på hovedet
 • De forreste stropper skal gå lodret ned og stropperne skal sidde godt til, når spændet omkring hagen lukkes

For at opnå den størst mulige sikkerhed, er det vigtigt at kende omkredsen af hovedet inden køb.

Den rette størrelse sikrer optimal sikkerhed og komfort
Omkredsen måles bedst med et målebånd, som placeres vandret omkring hovedet, lidt over ørerne. En god tommelfingerregel er, at der måles ca. 2 cm. over øjenbrynene.

0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12+ 52-65 cm

Størrelserne er vejledende og vi anbefaler altid, at du måler omkredsen af hovedet inden køb af en ny cykelhjelm.

Ingen anmeldelser af dette produkt.