Denne hvide og sorte cykelhandske fra GripGrab er en tophandske med ventileret håndflade og 4 mm DoctorGel, hvilket resulterer i et fremragende greb. AnvendelseWorldCup handsken er perfekt til dig, der elsker lækkert funktio…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne hvide og sorte cykelhandske fra GripGrab er en tophandske med ventileret håndflade og 4 mm DoctorGel, hvilket resulterer i et fremragende greb.

Anvendelse
WorldCup handsken er perfekt til dig, der elsker lækkert funktionelt grej. Handsken egner sig til motionister og professionelle cykelister, og det ventilerende materiale ved håndfladen sikrer minimalt fugt i håndfladerne. Det giver derved et godt og komfortabelt greb på styret.  gMagnets holder handskerne samlet, når du ikke har dem på hænderne. Hen over hver tommeltot er der Sweat wiper, som er et blødt stykke stof, beregnet til at tørre ansigtet under kørsel.

Specifikationer

  • Farve: Sort/hvid
  • Polstring: 4 mm DoctorGel
  • Tætsluttende manchet
  • Ventileret håndflade
  • Sweat wiper
  • gMagnets
  • Reflekterende logo på ydersiden af hver handske

Kvalitetsniveau
GripGrab vil være de førende indenfor kvalitets cykelhandsker, derfor benyttes kun de bedste materialer. Handskens overside er lavet af den ægte Revolution Lycra, håndfladen i Serino syntetisk læder. DoctorGel er udviklet i et samarbejde mellem læger og aktive cykelister. DoctorGel puderne er placeret, således de aflaster hænderne, der hvor trykket er størst mellem styr og håndens knogler. Derved mindskes risikoen for håndens nerver kommer i klemme, hvilket er årsagen til sovende fingre.
Materialerne i handsken består af: 70% nylon, 10% elastan, 10% polyuretan og 10% polyester.

Vedligeholdelse
Handsker kan vaskes i vaskemaskinen og bør vaskes med tøj af samme farve. Handskerne må ikke tørretumbles eller stryges.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse XS/7 S/8 M/9 L/10 XL/11 XXL/12
Omkreds 15,2 17,8 20,3 22,9 25,9 27,9
Længde 16,0 17,0 18,3 19,3 20,3 21,6


Se mere om størrelsesvalg på billede 2.

Tilgængelige varianter

Small

16-07-2017
Hurtig levering. Rigtig fine handsker. Vær dog obs på at str. guiden ikke helt stemmer. Bestilt gerne et nr. større.
17-06-2015
Fin handske - men refleks var allerede løs ved modtagelsen