1 anmeldelser
Grand Sport Extra fra Continental, der sætter en god standard for optimal kørsel på cyklen, om det så er på landevejen eller gravel. Dækket giver en behagelig kørsel med Active Comfort Technologu, som absorberer alle stød og …
Læs mere
Vejl.: 319,00
DKK 319,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Grand Sport Extra fra Continental, der sætter en god standard for optimal kørsel på cyklen, om det så er på landevejen eller gravel. Dækket giver en behagelig kørsel med Active Comfort Technologu, som absorberer alle stød og vibrationer. Pure Grip Compound giver et godt vejgreb, da det er baseret på aktive silikoneforbindelser, der giver en gummiblanding med masser af greb. Dette giver desuden et meget slidstærkt dæk, der holder under selv de hårdeste forhold. Foldedækket holder dig beskyttet mod eventuelle punkteringer, med et dobbeltlag af NyTechBreaker, der er baseret på lag af nylon. Dækkets dobbeltlag giver en lav rullemodstand og vægt, der samtidig giver et meget slidstærkt stof.

Anvendelse
Grand Sport Extra fra Continetal henvender sig til cyklisten, der har brug for et "all-round" dæk, som holder under hårde forhold. Dækkets tykkelse og dobbeltlag af NyTechBreaker gør det desuden brugbart til Gravel. Dækket har et dæktryk på 7,5 - 8,5 BAR.

Specifikationer

  • Størrelse: 700x25c (25-622)
  • Farve: Sort
  • Punkteringsbeskyttelse: Double NyTech Breaker
  • Høj slidstyrke: Pure Grip Compound
  • Godt vejgreb: Pure Grip Compound
  • Høj komfort pga. den vibrationsdæmpende Active Comfort teknologi
  • 3/180 TPI
  • Vægt: 280 gram
  • Dæktryk: Maksimum 7,5 - 8,5 Bar

Montering
Se dette link

Kvalitetsniveau
Continental har leveret kvalitetshjul til de gode priser i årevis. Mærket stræber efter innovation, komfort og funktionalitet, så brugeren kan optimere sine præstationer. Firmaet har over 100 års erfaring, hvor de har testet alle deres produkter igennem tiderne, så de har været optimeret til det maksimale.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at tjekke dækket for småsten og skarpe genstande, så en eventuel punktering kan undgås. Det anbefales desuden, at pumpe dækket til det anviste dæktryk og tjekke dæktrykket hver 10. dag.

EAN: 4019238587494

30-04-2019
Nem og tage på og virker godt på vejene