Garmins topografiskekort med højdekurver er godt til alle, som bruger deres tid i skoven sammen med en GPS. Det topografiskekort  kan bruges i en lang række af Garmins GPS'er. Dette betyder, at der kan ske en større service t…
Læs mere
Vejl.: 1099,00
DKK 1.099,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Garmins topografiskekort med højdekurver er godt til alle, som bruger deres tid i skoven sammen med en GPS. Det topografiskekort  kan bruges i en lang række af Garmins GPS'er. Dette betyder, at der kan ske en større service til brugeren med sin cykelcomputer. Kortet viser de selv de mindste skovstier i Tyskland. Det betyder, at MTB ryttere får mange flere muligheder for, at planlægge ruter i de tyske skove.

Anvendelse
Dette smarte kort fra Grmin giver gode muligheder for en planlægning af din næste cykeltur og for en ordentlig dataindsamling til din cykelcomputer. Dette betyder, at næste cykeltur kan blive en optimeret oplevelse.

Specifikationer

Detaljeretkort med skovstier og grusveje
Højdekurver
Mulighed for planlægning af rute på PC eller på selve Garmin enheden.
Vejvisning som i en normal bil med GPS.
Micro SD kort
ActiveRouting er muligt
180 markerede ruter fra Hjerteforeningen
Mere en to millioner forretnings- og turismeinteressepunkter

Kortet passer i følgende enheder:

Garmin Edge 605
Garmin Edge 705
Garmin Edge 800
Garmin Edge 810
Garmin Edge 1000
Garmin GPSmap 62s/62sc/62st/62stc
Garmin eTrex 20/30
Garmin Oregon (alle enheder)
Garmin Montana 600/650
Garmin Dakota 20
Edge Touring
Edge Touring Plus

Kvalitetsniveau
Garmin har i alle sine år vist et højt kvalitetsniveau, hvor brugerens behov er blevet imødekommet med komfort og funktionalitet. Dette sker ved brug af solide materialer og innovative teknologier, hvor et højt præstationsniveau blandt amatører og professionelle kan blive mødt med firmaets produkter. Dette har skabt dem et godt ry blandt amatører og professionelle, og en dominerende plads på det internationale marked.

Skulle du være så uheldig at varen bliver defekt?
Alle henvendelser vedrørende reklamationer af Garmins produkter, skal foregå direkte gennem Garmin. Du kan kontakte Garmins support på tlf. 48105050 – deres kundeservice sidder klar til at hjælpe dig.

EAN: 4250014313405

Ingen anmeldelser af dette produkt.