Dette produkt fra Sigma er en del af den populære Sigma Buster 2000 kollektion, der er det bedste på markedet inden for power-lygter. Denne fjernbetjening bruger du til at kontrollere lyset. AnvendelseFjernbetjeningen er des…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 199,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Dette produkt fra Sigma er en del af den populære Sigma Buster 2000 kollektion, der er det bedste på markedet inden for power-lygter. Denne fjernbetjening bruger du til at kontrollere lyset.

Anvendelse
Fjernbetjeningen er designet til, at den kan sættes både på cyklens styr eller rammen af cyklen. Dette fungerer ganske smart med silikonestropper, der også medfølger ved køb af fjernbetjeningen. Fjernbetjeningen gør det nemt for dig at kontrollere, hvilken styrke lyset skal lyse med, og ligeledes kan du slukke og tænde for det efter behov.

Specifikationer

  • Vandtæt
  • Silikonestropper til opsætning
  • Kompatibel med Sigma

Kvalitetsniveau
Denne fjernbetjening er, som det resterende i sættet, af god kvalitet. Fjernbetjeningen er vandtæt, så du skal ikke bekymre dig om terrænet, du befinder dig i. Fjernbetjeningens design gør det nemt for dig at justere på lyset uafhængigt af vejrforholdene.

Vedligeholdelse
Produktet kræver ingen specifik vedligeholdelse, men det kan altid være en god idé at tørre det af efter en endt cykeltur, hvis terrænet har været vådt eller mudret.

EAN: 4016224170029

Ingen anmeldelser af dette produkt.