Her får du en kraftfuld batteripakke fra Sigma, som du kan gøre brug af både i forhold til opladning af cykellygte, men også som en ekstra powerbank til opladning af for eksempel tablet eller mobiltelefon. Med batteripakken s…
Læs mere
Vejl.: 999,00
DKK 999,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Her får du en kraftfuld batteripakke fra Sigma, som du kan gøre brug af både i forhold til opladning af cykellygte, men også som en ekstra powerbank til opladning af for eksempel tablet eller mobiltelefon. Med batteripakken spændt fast til stellet på din cykel, vil du aldrig igen fare vild i mørket.

Anvendelse
Du anvender batteripakken til at lade din Sigma Buster 2000 forlygte op. Med det kraftfulde batteri sikrer du dig en hurtig og stabil opladning. Batteripakken kan også med fordel anvendes til opladning af mobiltelefon eller tablet, når du er ude på en lang og dejlig cykeltur.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 344 gram
  • Status på niveau for opladning ved LED display
  • Hele 6400 mAh
  • USB port

Montering
Denne montering kan bare nemt forestås ved, at man benytter sig af de integrerede gummibeslag til at vikle pakken rundt om stellet.

Kvalitetsniveau
Et kraftfuldt batteri, som altid vil sikre dig, at du har mulighed for at holde gang i dig selv og lyset på din cykel. Det er et batteri til den kræsne cyklist, som tit og ofte har behov for noget ekstraordinært.

Vedligeholdelse
Batteripakken er let at vedligeholde. Den er vandtæt og sættes blot fast på cyklens stel med to remme. Den kan sagtens klare en tur i skoven, hvor mudret turen da end måtte blive.

EAN: 4016224170043

Ingen anmeldelser af dette produkt.