1 anmeldelser
Fra Garmin får du her et fikst monteringskit til produkter i deres Forerunner-serie. Hvis du feks. ejer et Forerunner 310XT ur, som du bruger til løb, men også gerne vil have med på cyklen, er dette produkt løsningen for dig.…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 96,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Fra Garmin får du her et fikst monteringskit til produkter i deres Forerunner-serie. Hvis du feks. ejer et Forerunner 310XT ur, som du bruger til løb, men også gerne vil have med på cyklen, er dette produkt løsningen for dig. Sættet indeholder en cykelholder, hvor du benytter remmen fra uret til montering. Du kan lynhurtig skifte mellem løb og cykling. Er du triatlet med Garmin Forerunner 310XT om håndleddet, så er denne holder uundværlig i skiftezonen.

Specifikationer

  • Cykelbeslag
  • Quick-relase beslag

Kvalitetsniveau
Garmin har i mange haft et meget højt niveau, hvor en dominerende plads på det internationale marked har givet dem plads til at kunne levere et stort ruf af komfort og funktionalitet direkte til kunden. Dette bliver givet med solide materialer og innovative teknologier, hvor kundens behov er i direkte fokus. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Garmin.

Skulle du være så uheldig at varen bliver defekt?
Alle henvendelser vedrørende reklamationer af Garmins produkter, skal foregå direkte gennem Garmin. Du kan kontakte Garmins support på tlf. 48105050 – deres kundeservice sidder klar til at hjælpe dig.

EAN: 753759100858

01-09-2014
Perfekt til kajakken ;-)