1 anmeldelser
Undgå at løbe tør for strøm med dette opladningskabel fra Garmin, som specifikt er designet til Viviosmart HR og HR+. Derved kan du nemt og komfortabelt genoplade dine smarte produkter fra Garmin, hvor funktionaliteten er sto…
Læs mere
Vejl.: 169,00
DKK 149,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Undgå at løbe tør for strøm med dette opladningskabel fra Garmin, som specifikt er designet til Viviosmart HR og HR+. Derved kan du nemt og komfortabelt genoplade dine smarte produkter fra Garmin, hvor funktionaliteten er stor.

Anvendelse
Står du og mangler et opladningskabel til dit Viviosmart HR eller HR+, er dette produktet for dig. Du kan enten bruge det som et ekstra kabel f.eks. til kontoret, eller også kan du blot vælge at bruge det som dit faste kabel. Vær opmærksom på, at dette kabel passer til både HR og HR+ modellerne.

Specifikationer

  • Ekstra oplader
  • Oplad via USB-porten på en PC
  • Kompatibel med Viviosmart HR og HR+
  • Kan også bruges sammen med AC-adaptorkabel

Kvalitetsniveau
Her får du et godt produkt fra Garmin, som sikrer, at du kan få strøm på til dit Viviosmart og på den måde sikrer dig til stadighed at kunne holde øje med din træningsfremgang.

Vedligeholdelse
Stikket skal opbevares et sted, hvor der ikke er fugtigt. Derudover er der ikke specielle retningslinjer for vedligeholdelse.

Skulle du være så uheldig at varen bliver defekt?
Alle henvendelser vedrørende reklamationer af Garmins produkter, skal foregå direkte gennem Garmin. Du kan kontakte Garmins support på tlf. +45 7071 6401 – deres kundeservice sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage 9.00-17.00.

EAN: 753759153878

18-03-2018
bestilte en søndag og mandag ankom den hurtig levering og virker perfekt :-)