2 anmeldelser
Beskyt din Garmin Edge 1030 cykelcomputer med dette silikone cover. Overtrækket er fremstillet med specielle udskæringer som gør, at computeren nemt kan monteres på styret. Derudover gør coveret computeren nem at holde ved nå…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Beskyt din Garmin Edge 1030 cykelcomputer med dette silikone cover. Overtrækket er fremstillet med specielle udskæringer som gør, at computeren nemt kan monteres på styret. Derudover gør coveret computeren nem at holde ved når den ikke er monteret. Silikone coveret beskytter din Edge 1030 mod snavs, vand og stenslag og er især ideel til MTB, da chancerne for styrt er større. Cykelcomputeren kan nemt oplades når den er i coveret, som findes i 6 forskellige farver, der kan matche lige præcis dit cykeltøj eller cykel.

Specifikationer

  • Farve: Vælg mellem: Sort, hvid, rød, gul, grøn og blå
  • Materiale: Silikone
  • Passer til Garmin Edge 1030

Kvalitetsniveau
Garmin har i mange år haft det professionelle niveau tæt ind på livet, hvor amatører og professionelle har benyttet sig af produkterne i stor stil. Dette bliver givet med komfort og funktionalitet, der er defineret af solide materialer og innovative teknologier. Dette har leveret dem til en solid plads på det internationale marked. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Garmin.

Tilgængelige varianter

Blå, Grøn, Gul, Hvid, Rød, Sort

04-01-2019
21-05-2018