Sigma MC 18.12 er en motorcykelcomputer, der med sine mange funktioner er med til at sikre dig en lang række af informationer både før, under og efter din tur. Den øger også din sikkerhed i trafikken. Denne computer måler op …
Læs mere
Vejl.: 599,00
DKK 399,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Sigma MC 18.12 er en motorcykelcomputer, der med sine mange funktioner er med til at sikre dig en lang række af informationer både før, under og efter din tur. Den øger også din sikkerhed i trafikken. Denne computer måler op til 399 km/t og er perfekt til motorcyklister der ønsker en mere præcis måling end speedometeret, samt gemmer tophastigheden.

Anvendelse
Motorcykelcomputeren monteres nemt og giver dig indsigt i en række unikke data såsom tilbagelagt distance, bremselængde, gennemsnitlig hastighed og meget mere.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Monteres ved hjælp af medfølgende beslag
  • Viser aktuel og gennemsnitlig hastighed
  • Viser tilbagelagt distance
  • Viser bremsedistance
  • Baggrundslys så du kan bruge den i mørke
  • En lang række andre funktioner

Montering
Denne montering er nem, når man benytter sig af det medfølgende beslag til selve monteringen. Dermed kan man nemt og hurtigt komme i gang med at benytte sig af denne smarte cykelcomputer.

Kvalitetsniveau
Med en Sigma MC 18.12 motorcykelcomputer får du et kvalitetsstemplet produkt med en lang række funktioner, som både øger din sikkerhed, men også gør dig klogere på, hvor hurtigt og hvor langt du har kørt. Med en indikator, som viser dig, hvor lang tid batteriet stadig er opladet, kan du altid sørge for, at det ikke løber tør for strøm.

Vedligeholdelse
Motorcykelcomputeren er let at vedligeholde. Den er lavet af robust materiale, og hvis du ønsker at rengøre den, så kan du let afmontere den. Tør den blot af med en fugtig klud, og den er så god som ny igen.

EAN: 4016224018130

Ingen anmeldelser af dette produkt.