Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
3 anmeldelser
Sigma ROX 7.0 er en GPS og cykelcomputer i en og samme pakning. Sigma har taget funktionerne fra GPS’en og cykelcomputeren og samlet dem i Sigma ROX 7.0. Dermed kan du nemt og komfortabelt få en nøje m&arin…
Læs mere
Vejl.: 1099,00
DKK 949,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Sigma ROX 7.0 er en GPS og cykelcomputer i en og samme pakning. Sigma har taget funktionerne fra GPS’en og cykelcomputeren og samlet dem i Sigma ROX 7.0. Dermed kan du nemt og komfortabelt få en nøje måling af dine kalorier, distance og hastighed. Cykelcomputeren tilbyder desuden en stor komfort med 8 forskellige sprog og en GPS-modtager for en større kompatibilitet.

Anvendelse
Med denne Sigma GPS får du alt, hvad du har brug for i en cykelcomputer. Cykelcomputeren er designet til at kunne betjene en professionel såvel som en amatør. Cykelcomputeren har 4 knapper, hvilket gør den utrolig nem at navigere rundt i. Monteringen af Sigma ROX kræver ikke værktøj.

Specifikationer

  • Hastighedsmåling (mindste, højeste og gennemsnitlige)
  • Kaloriemåler
  • Distancemåler
  • GPS-modtager
  • 8 tilgængelige sprog
  • Display: 27 mm x 37 mm
  • Vægt: 61 gram
  • Vandtæt

Montering
Et medfølgende beslag kommer til at gøre det nemt at skulle montere denne cykelcomputer foran på din cykel.

Kvalitetsniveau
Denne Sigma ROX cykelcomputer er ganske enkelt spækket med funktioner. De basale ting, du forventer ved en GPS, er funktioner, der er standard i denne cykelcomputer. Der findes mange funktioner, du ikke vil se i en ordinær cykelcomputer. De tre forskellige træningsprogrammer, herunder landevejscykling, mountainbike og andet, vidner om en cykelcomputer af absolut topkvalitet. Med et batteri, som har en levetid på op til 13 timer, er du garanteret en god dag på cyklen.

Vedligeholdelse
Cykelcomputeren kræver ingen særlig vedligeholdelse. Det er dog vigtigt at bemærke, at batteriet er genopladeligt. Der medfølger et USB-kabel, og det kan blandt andet benyttes til genopladning.

09-09-2017
30-08-2017
24-07-2017
Super brugervenlig