Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Edge 520 er en topudstyret model fra Garmin. Edge 520 er den første GPS-cykelcomputer, der er kompatibel med Strava Live-segmenter. Et gratis tre-måneders medlemskab af Strava Premium, giver dig mulighed for at s…
Læs mere
Vejl.: 2599,00
DKK 1.799,00
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Edge 520 er en topudstyret model fra Garmin. Edge 520 er den første GPS-cykelcomputer, der er kompatibel med Strava Live-segmenter. Et gratis tre-måneders medlemskab af Strava Premium, giver dig mulighed for at synkronisere dine stjernemarkerede Strava-segmenter med din Egde 520 cykelcomputer. Enheden er spækket med førsteklasses analysefunktioner, der sikrer dig det bedste resultat af din cykeltræning. En ny forbedret batterilevetid giver dig op til 15 timers brug, så du uden bekymring kan tage din nye Garmin Edge 520 med på lange ture. Den optimerede 2,3" skærm med høj opløsning, giver et krystalklart billede uanset lysforhold. Skærmen betjenes via knapper i henholdsvis bund, top og sider.

Fås også som bundle version: Garmin Edge 520 Bundle

Anvendelse
Garmin Edge 520 kan med tilkøb af et Strava Premium medlemsskab, tage din træning til næste niveau. Strava sender segmenter direkte ned på din skærm, og giver dig mulighed for at personliggøre din træning ved bl.a. et totalt overblik over data og performance. Den unikke live-feedback gør dig opmærksom når et segment er ved at starte, og opdatere herefter dine PR-forsøg, og viser ved slut det endelige resultat. Strava-Live sammenligner dine rekorder, og gør cyklingen en tand mere spændende for de konkurrenceprægede ryttere. Dine kørte favorit segmenter, kan anvendes i dysten om de eftertragtede KOM og QOM titler.

Denne avancerede cykelcomputer kan kombineres med en lang række af ekstraudstyr, som købes udover produktet. Par med standard ANT+ sensorer (pulsmåler, effektmåler samt hastigheds- og kadancesensor) fjernbetjening, Varia-produkter samt VIRB-actionkamera. Garmin Edge kan også tilkobles en ANT+ hometrainer, samt din smartphone via Gamin Connect.  

Specifikationer

  • 2,3" skærm
  • Vægt: 59,9 gram
  • Skærmstørrelse: 73 x 49 x 21 mm
  • Garmin out-front og standard beslag
  • Vandtæthedsklasse: IPX7
  • Trykhøjdemåler
  • Smart Notifications
  • Datafelter
  • Temperaturområde ved brug: -20 til +55˚ C

Montering
Edge 520 leveres inklusiv standardholder med kvart drejning samt out-front. Out front er et praktisk frontplaceret beslag, der giver dig mulighed for at blive ved med at kigge frem over cyklen. Den almindelige holder monteres med elastikker, og out front monteringen installeres ved dreje det indvendige monteringsbeslag om frempinden og montere skruen.

Kvalitetsniveau
Garmin er en af verdens førende producenter af GPS udstyr til forskellige aktiviteter. Garmin beskriver deres produkter med fire enkle ord: Bygget til at holde.

Vedligeholdelse
Denne Garmin Edge 520 er udviklet med et robust, kompakt design og kan anvendes op til 15 timer ad gangen. Edge 520 leveres med en lynstartsvejledning samt USB-kabel.

Garmin Danmark tilbyder dansk support på Garmin produkter. Hvis du ringer på 48105000, og det serviceminded personale sidder klar til at hjælpe dig.

02-07-2018
Yderst tilfreds
12-09-2017
Gode detaljer som Strava Bluetooth mm. Ikke særlig nøjagtig GPS
30-08-2017
lækkert maskineri, med masser af funktioner.
26-09-2015
fungere fint