Dette lækre par Beam-solbriller fra AGU er perfekte til cykling, løb og outdoor-aktiviteter. Det moderne look er yderst populært og de sidder godt. One-piece-linsen er forsynet med ventilationshuller, der især er rare, hvis d…
Læs mere
Vejl.: 269,00
DKK 269,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Dette lækre par Beam-solbriller fra AGU er perfekte til cykling, løb og outdoor-aktiviteter. Det moderne look er yderst populært og de sidder godt. One-piece-linsen er forsynet med ventilationshuller, der især er rare, hvis du bruger brillen til cykling. 

Anvendelse
Denne Beam sportsbrille fra AGU er let og dejligt komfortabel at have på. Bl.a. pga. de seks ventilationshuller i selve linsen, der lader kølende luft passere igennem, så du bliver nedkølet. Brillen nedsætter genskin og giver et bredt synsfelt.

Specifikationer

  • Farve: Hvid
  • Materiale: Grillamid TR90
  • UV400 linse
  • Lavet af anti-allergifremkaldende materialer
  • Linse med ventilation
  • Medfølgende opbevaringspose

Kvalitetsniveau
Denne kvalitetsbrille har en UV400-værdi og beskytter derfor godt mod solens farlige stråler. Samtidig er den lavet af allergivenlige materialer. Brillen er naturligvis omfattet af AGUs 3 års garanti.

Vedligeholdelse
Disse AGU sportsbriller er lette at rengøre med en fugtig klud, hvis de bliver snavsede. Vi anbefaler, at du benytter brillerens og en brilleklud til formålet. Forlæng dine brillers levetid ved at opbevare dem i den medfølgende opbevaringspose eller et brilleetui.

 

EAN: 8717565549425

Ingen anmeldelser af dette produkt.