Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Her får du et par gennemførte løbe- og cykelbriller, hvor der er tænkt på hver en detalje. Modellen bruges oftest af MTB-ryttere grundet det lukkede brillestel. Stellet er yderst fleksibelt og …
Læs mere
Vejl.: 399,00
DKK 359,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Her får du et par gennemførte løbe- og cykelbriller, hvor der er tænkt på hver en detalje. Modellen bruges oftest af MTB-ryttere grundet det lukkede brillestel. Stellet er yderst fleksibelt og kan dermed anvendes på forskellige ansigtsstørrelser. Linserne har en genial panorama teknologi, som giver dig en fantastisk optisk ydelse og reducerer træthed i øjnene. Ydermere er de udviklet med indsprøjtet hydrofile gummi, som sørger for, at brillen sidder godt og solidt om dit ansigt. Desuden sikrer brillen dig også, at du ikke vil opleve, at de dugger indvendigt, da linserne er designet med en antidug belægning. Brillen har en fed gul farve, som kan pifte dit outfit op, og som også er med til at synliggøre dig på sporet eller i skoven.

Anvendelse
Lazer Electron brillen leveres med tre forskellige linser; gul, klar og mørk. Den gule linse er til overskyet vejr. Den klare linsen skal anvendes i den mørke tid og dårlig sigtbart vejr og den mørke linse er til anvendelse på solskinsdage. Glassene er desuden 100% UVA og UVB beskyttet, og glassene beskytter naturligvis mod sol, snavs og vind. Brillen passer til atleter med smalt til medium stort ansigt, du bør bemærke, at stellet er meget fleksibelt, og dermed kan de også anvendes til medium plus størrelserne.

Specifikationer

 • 3 stk. Udskiftelige glas medfølger, alle sammen fremstillet af splintfri polycarbonat
 • 100% UVA og UVB beskyttelse
 • Panorama og spejl teknologi som giver et bredt udsyn.
 • Ultragrip næsebøjle og brillestænger
 • Letvægts design
 • Fleksible brillestænger
 • Hard case etui
 • Brille opbevaringspose med snøre
 • Vægt: 32 gram
 • Størrelse: small til medium
 • Farve: Crystal flash yellow

Kvalitetsniveau
Cykelbrillen er designet med udskiftelige linser, og derudover er brillen meget fleksibel i stellet og tåler at de bliver tvistet. Lazer er kendt for at levere kvalitetsprodukter, og det gør sig også gældende for denne brille.

Vedligeholdelse
Cykelbrillerne kræver ingen vedligeholdelse, udover at de skal pudses og rengøres. Vi anbefaler rengøringsvæsker, som er specielt fremstillet til cykelbriller. Der medfølger ligeledes en manual således, at man kan se, hvordan linserne skiftes, og hvordan cykelbrillen vedligeholdes.

 

17-12-2017
Cykelbrillen sidder perfekt og glasset er nemt at udskifte. Det klare glas er rigtig god i mørket men desværre dugger de selvom jeg købte brillen fordi de ikke skulle dugge. Det er lidt æv😬