Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Demon kan her brilliere med et par solide og stadfæstende løbe- og cykelbriller, hvor øjnenes komfort og støtte er i fokus. Cykelbrillerne er lavet med fotokromiske linser, der er defineret ved orga…
Læs mere
Vejl.: 749,00
DKK 649,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Demon kan her brilliere med et par solide og stadfæstende løbe- og cykelbriller, hvor øjnenes komfort og støtte er i fokus. Cykelbrillerne er lavet med fotokromiske linser, der er defineret ved organiske molekyler i brilleglasset, der skifter nuancer efter sollysets bølgelængder. Dermed kan du nemt og komfortabelt se alle konturer og kontraster i naturen og ude på vejen. Selve brilleglasset er lavet med robuste og slidstærke materialer, der nemt kan klare de tæsk og slag der måtte komme. Det samme kan man sige om stellets materiale der sørger for, at man kan have solbrillerne i lang tid. Løbebrillerne er desuden lavet med justerbare næsepuder og et integreret elastik bånd for en bedre pasform.

Anvendelse
Trail DCHROM løbe- og cykelbriller fra Demon viser sig stærke som et par cykelbriller, der kan leve op til solens skarpe stråler og hede bølger. Løbebrillerne kan både benyttes til løb og cykling, men også til almindeligt hverdagsbrug, hvor de vil kunne give den samme service. Der medfølger desuden en praktisk pose i mikrofiber, der vil kunne give en beskyttelse mod ridser og skader til solbrillerne.

Specifikationer

  • Materiale: TR90 Ultralight
  • Farve: Sort / rød
  • Linser: Fotokromiske DCHROM linser
  • Justerbare næsepuder
  • Elastikbånd
  • Medfølgende pose i mikrofiber
  • Bredde ramme: 145 mm
  • Højde: 45 mm
  • Længde tempel: 120 mm

Kvalitetsniveau
Demon har holdt et højt niveau i mange år, hvor fans af alle sportsgrene har set sig lune på mærket. Komfort og funktionalitet er integreret i alle produkter, hvor solide materialer og innovative teknologier også spiller ind i den høje kvalitet. Dette har givet dem en dominerende plads på det internationale marked, hvor den enkelte kunde oftest er i centrum for selve designet. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Demon.

Vedligeholdelse
En vedligeholdelse kan nemt ske ved, at man tørrer solbrillerne over med en brilleklud og noget brillerens således, at fedtpletter og snavs hurtigt kan tørres væk.

Ingen anmeldelser af dette produkt.