Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Kategori: Cykelbriller med faste- og fotokromiske linser Disse smarte cykelbriller skal nok gøre arbejdet for dig ude på cykelruten, hvor et stilrent design samtidigt bliver givet til dit udseende. Cykelbrillern…
Læs mere
Vejl.: 429,00
DKK 399,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Kategori: Cykelbriller med faste- og fotokromiske linser

Disse smarte cykelbriller skal nok gøre arbejdet for dig ude på cykelruten, hvor et stilrent design samtidigt bliver givet til dit udseende. Cykelbrillerne er lavet i et meget let materiale, der kommer til at føles behageligt på næse og ører, mens materialet samtidigt kan holde til de tæsk og slag der måtte komme. Det stærke brilleglas er polaroid i en kategori af 3, der betyder, at der kun kommer 8 - 18% af solens stråler ind. Dermed kan du have en optimal beskyttelse mod sålens skarpe stråler således, at fokusset blot kan være på vejen og den enkeltes præstation. Solbrillerne er desuden lavet i en flot farve af matsort

Anvendelse
Crash DPOLAR fra Demon giver sublime muligheder for den enkelte cykelrytter til, at man kan have en komfortabel og let cykeltur, hvor øjnene får lov til at fokusere på vejen. Cykelbrillerne er lavet til at blive brugt på cykelturen, men kan også sagtens benyttes i hverdagen og til løb, hvor solbrillerne vil give den samme store service. Der medfølger desuden en komfortabel pose til opbevaring af cykelbrillerne.

Specifikationer

  • Materiale: TR90 Ultralight
  • Farve: Matsort
  • Linser: Smoke Mirror polaroidlinser kategori 3
  • Medfølgende pose i mikrofiber
  • Bredde ramme: 155 mm
  • Højde: 65 mm
  • Længde tempel: 110 mm

Kvalitetsniveau
Demon er et stort hit blandt fans af sport, hvor der kræves et højt niveau til deres produkter til udøvelse af den gængse sport. Her er et højt niveau af komfort og funktionalitet inkorporeret i alle produkterne med solide materialer og innovative teknologier, der kan holde trit med højt præstationsniveau blandt amatører og professionelle. Derved har de fået en dominerende plads på det internationale marked, hvor den enkelte kunde i den grad er i fokus for designet af produkterne. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Demon.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler blot, at man tørrer brillerne over med brilleklud med brillerens, når fedt og snavs skal tørres væk fra brilleglasset.

Ingen anmeldelser af dette produkt.