Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Store specifikationer medfølger et stort ansvar for komfort og funktionalitet, som disse cykel- og løbebriller sagtens kan leve op til. Cykelbrillerne er lavet med fotokromiske linser, hvor organiske molekyler i…
Læs mere
Vejl.: 649,00
DKK 599,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Store specifikationer medfølger et stort ansvar for komfort og funktionalitet, som disse cykel- og løbebriller sagtens kan leve op til. Cykelbrillerne er lavet med fotokromiske linser, hvor organiske molekyler integreret i brilleglasset, skifter nuancer i lyser efter solens bølgelængder. Dermed kommer man til at se alle konturer og kontraster i naturen og vejen foran således, at en stor komfort kan blive givet til øjnene. Løbebrillerne er derudover også lavet med slidstærke og robuste linser, der kan tage i mod tæsk og slag således, at der gives en stor holdbarhed sammen med det robuste stel. Solbrillerne er desuden lavet med justerbare næsepuder og en synlig farve i neongul.

Anvendelse
Cabana DCHROM løbe- og cykelbriller fra Demon viser sig ideelle som briller under sport og aktivitet, hvor der skal være fokus på øjnenes komfort og skrøbelighed. Cykelbrillerne kan både benyttes til løb og cykling, hvor der kræves en optimal beskyttelse mod solen og et samtidig funktionelt syn på vejen.

Specifikationer

  • Materiale: TR90 Ultralight
  • Farve: Neongul
  • Linser: Fotokromiske DCHROM linser
  • Justerbare næsepuder
  • Medfølgende pose i mikrofiber
  • Bredde ramme: 150 mm
  • Højde: 47 mm
  • Længde tempel: 124 mm

Kvalitetsniveau
Demon er en hellig gral for fans af sport, hvor udstyret bare skal være i orden. Her er komfort og funktionalitet prioriteret højt i produktionen, hvor solide materialer og innovative teknologier kan leve op til et højt præstationsniveau blandt amatører og professionelle. Dette har givet dem en dominerende plads på det internationale marked, hvor talrige kunder har set sig tilfredse med produkterne. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Demon.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler blot, at man bruger lidt brillerens til at tørre fedt og snavs væk fra linserne.

Ingen anmeldelser af dette produkt.