Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Under en intens træning og konkurrencekørsel, bør man have de mest effektive og optimerende briller, hvor solens lys ikke kommer til at genere øjnene. Her lever disse cykelbriller helt op til kraven…
Læs mere
Tilbudet udløber 15-12-2019
Vejl.: 549,00 Før 499,00
DKK 399,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Under en intens træning og konkurrencekørsel, bør man have de mest effektive og optimerende briller, hvor solens lys ikke kommer til at genere øjnene. Her lever disse cykelbriller helt op til kravene. Løbebrillerne er lavet med fotokromiske linser, hvor organiske molekyler i brilleglasset skifter lysnuancerne efter solens bølgelængder. Dette skaber en stor komfort til øjnene hvorledes, at man altid kommer til at se alle konturer og kontraster i naturen og foran på vejen. Cykelbrillerne er derudover også lavet med robuste og holdbare DCRHOM linser, der holder til de tæsk og slag der måtte komme på vejen. Materialet er desuden yderst holdbart og stærkt således, at man kommer til at have disse løbebriller i lang tid.

Anvendelse
832 DCHROM løbe- og cykelbriller fra Demon viser en stor og solid tendens for øjnene under træning og konkurrence, hvor de kan holde øjnene optimeret. Solbrillerne kan benyttes til mange formål, hvor de fotokromiske linser kommer til at holde en høj værdi for din præstation. Der medfølger desuden en pose i mikrofiber, så du kan opbevare cykelbrillerne sikkert.

Specifikationer

  • Materiale: TR90 Ultralight
  • Farve: Carbon look/hvid
  • Linser: Fotokromiske DCRHOM linser
  • Vægt: 32 gram
  • Medfølgende pose i mikrofiber
  • Bredde på ramme: 142 mm
  • Højde: 40 mm
  • Tempellængde: 118 mm

Kvalitetsniveau
Demon har i mange år haft et højt niveau blandt fans af sport, hvor komfort og funktionalitet i produkterne har været udslagsgivende for produkternes udvikling. Dette har givet dem et niveau, hvor både amatører og professionelle kan være med i opløbet. Dermed har de fået en retsmæssig plads på det internationale marked, hvor talrige kunder har set sig tilfredse med produkterne. Kunden kan dermed være tryg ved køb af produkter fra Demon.

Vedligeholdelse
En vedligeholdelse af disse solbriller kan blot ske ved, at man bruger noget brillerens og en klud i mikrofiber til at tørre fedt og skidt væk fra brillerne.

Ingen anmeldelser af dette produkt.