Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Demon leverer den sublime komfort og optimerende effekt til dine øjne med disse cykelbriller med fotokromiske linser. Løbebrillerne er lavet med fotokromiske linser, der reagerer på solens lysbølger…
Læs mere
Tilbudet udløber 15-12-2019
Vejl.: 549,00 Før 399,00
DKK 298,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Demon leverer den sublime komfort og optimerende effekt til dine øjne med disse cykelbriller med fotokromiske linser. Løbebrillerne er lavet med fotokromiske linser, der reagerer på solens lysbølger, hvor de organiske molekyler i brilleglasset skifter nuance således, at man funktionelt kan se alle konturer i det foran. Solbrillerne er derudover lavet med et kraftigt og robust materiale, der kan holde til tæsk og slag, men samtidig være nede i en lav vægt. Dermed kommer man til at få optimeret sit syn, lige meget hvordan lysforholdene måtte være.

Anvendelse
832 løbe- og cykelbriller fra Demon giver den rette støtte til brugeren under løbeturen og cykelturen, hvor man kan blive ved med at have et godt syn, hvor alle konturer og kontraster kan ses ude i naturen og på vejen. Brillerne kan både benytte til brug under løbeturen og til cykeltræningen.

Specifikationer

  • Materiale: TR90 Ultralight
  • Farve: Carbon look/hvid
  • Linser: Fotokromiske røg linser
  • Vægt: 32 gram
  • Medfølgende pose i mikrofiber
  • Bredde på ramme: 142 mm
  • Højde: 40 mm
  • Tempellængde: 118 mm

Kvalitetsniveau
Demon er løsningen for alle fans af sport, der har brug for det mest optimale og funktionelle udstyr til sin træning og præstation i konkurrencer. Firmaet har et stort forbrug af komfort og funktionalitet i produkterne, hvor solide materialer og nytænkende teknologier er det fremdrivende. Dette har givet dem en dominerende plads på det internationale marked, hvor både amatører og professionelle kan byde godt af produkterne. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Demon.

Vedligeholdelse
En hurtig vedligeholdelse af disse cykelbriller kan ske ved, at man benytter sig af noget brillerens til at tørre fedt og skidt af løbebrillerne.

Ingen anmeldelser af dette produkt.