Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Med Stark får du et par af AGUs absolut bedste cykelbriller. Ikke alene giver solbrillerne dig 100% beskyttelse mod UV-stråler der er også kælet for detaljerne på alle niveauer. Først og f…
Læs mere
Tilbudet udløber 01-03-2020
Vejl.: 599,00 Før 599,00
DKK 539,10
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Med Stark får du et par af AGUs absolut bedste cykelbriller. Ikke alene giver solbrillerne dig 100% beskyttelse mod UV-stråler der er også kælet for detaljerne på alle niveauer. Først og fremmest er brillerne lavet af et yderst fleksibelt og samtidig holdbart Grilamid TR90-materiale, der kan klare lidt af hvert. Overfladen af linserne er behandlet med en hydrofobisk nano-teknologi, der sørger for at vand og snavs preller af på glasset, og ikke efterlader dråber, der kan forvrænge dit syn. På samme vis er teknologien med til at mindske fedtpletter på linsen. Selve linsen er lavet med fotokromisk plastic-glas, der selv justerer hvor meget sollys der kan passere igennem ud fra den mængde UV-stråling linsen udsættes for. Jo stærkere sollys du bevæger dig ud i, jo mørkere bliver brillen.

Anvendelse
AGUs fantastiske Stark-brille er perfekt som cykelbrille, hvor brillens indbyggede ventilationshuller kommer til deres ret. Du kan også med fordel benytte brillen til løb og andre former for udendørs aktiviteter, hvor det er vigtigt at kunne se klart og tydeligt, selv når solen skinner skarpest.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Glastype: Brudsikkert og splintfrit polycarbonat
  • Justerbar næseklemme
  • Stel: Grilamid TR90
  • 100 % UV-beskyttende
  • Blød allergivenlig anti-slip gummi på næsepude og på stængerne
  • Opbevaringspose i mikrofiber
  • UV400 linser

Kvalitetsniveau
Du får her et sæt solbriller af absolut topkvalitet. Materialerne og teknologierne der er brugt til at skabe denne brille, er blandt de bedste i verden. Der er desuden tænkt på alle detaljer. De ekstra udluftningshuller i brilleglasset sørger f.eks. for, at brillen har sværere ved at dugge til, selvom du sveder. Brillens belægning sørger for at sved- og fugtdråber på linsen ikke forvrænger dit syn, og alle berøringsflader er naturligvis forsynet med en gummibelægning, der sørger for, at brillen bliver siddende, hvor den skal.

Vedligeholdelse
Sørg for at pudse dine briller med jævne mellemrum og opbevar dem i den medfølgende pose eller et etui, når du ikke benytter dem. På den måde forlænger du dine solbrillers levetid. For at beskytte den særlige hydrofobiske-belægning på brillen, er det vigtigt at du med jævne mellemrum renser brillen med vand for at fjerne eventuelle kemikalier, der kan opløse belægningen.

Ingen anmeldelser af dette produkt.