Panaracer tilbyder her et alsidigt og universelt foldedæk til gravel, der optimalt lever op til kravene. Foldedækket er lavet med "ZSG Natural Compound", hvor en naturlig gummiforbindelse sørger for et godt…
Læs mere
Tilbudet udløber 20-09-2020
Vejl.: 299,00 Før 249,00
DKK 224,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Panaracer tilbyder her et alsidigt og universelt foldedæk til gravel, der optimalt lever op til kravene. Foldedækket er lavet med "ZSG Natural Compound", hvor en naturlig gummiforbindelse sørger for et godt greb og en lav rullemodstand. En optimeret punkteringsbeskyttelse gives med "Anti-Flat Chasing", da et intergreret lag beskytter mod stød og slag. Cykeldækket er desuden lavet med et ekstra lag "AX-a", hvilket er et lag af høj densitet, der udover at give en ekstra beskyttelse, også tilbyder en vis lethed og fleksibilitet.

Anvendelse
Gravelking fra Panaracer tilbyder et højt præstationsniveau med sine alsidige og fremragende specifikationer. Foldedækket henvender sig til brug på Cross og MTB, hvor det kan give et bedre greb og beskyttelse. Cykeldækket har desuden et anbefalet dæktryk på 100-125 PSI.

Specifikationer

  • Model: GravelKing
  • God til gravel
  • Vægt: 220 gram
  • Farve: Sort
  • Foldedæk
  • 700X23C
  • ETRTO mål: 23-622
  • Anbefalet dæktryk: 100-125 PSI

Montering
Følg denne guide

Kvalitetsniveau
Panaracer er kendt for deres lavpraktiske og pragmatiske syn, at se på cykeldæk på. Cykeldækkene er altid designet til at kunne yde efter bedste evne, hvor et optimalt dæktryk sørger for stor alsidighed. Dette har givet et verdensomspændende salg og mulighed for et bedre præstationsniveau. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Panaracer.

Vedligeholdelse
Kig jævnligt efter småsten i dækket og fjern dem. De små sten og andre spidse ting øger risikoen for en punktering. Hold alt cyklen velpumpet omkring maksimum trykket for at undgå revner i dækket samt optimal kørekomfort.

EAN: 5707965216792

Ingen anmeldelser af dette produkt.