1 anmeldelser
Denne CO2 patron fra SKS er med gevind, og patronen indeholder 16 gram CO2 til at pumpe dæk op med. Patronen passer på SKS' CO2-pumpe Airgun og andre fabrikanter og typer, der bruger patroner med gevind. Der følger kunststof …
Læs mere
Vejl.: 89,00
DKK 52,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne CO2 patron fra SKS er med gevind, og patronen indeholder 16 gram CO2 til at pumpe dæk op med. Patronen passer på SKS' CO2-pumpe Airgun og andre fabrikanter og typer, der bruger patroner med gevind. Der følger kunststof beskyttelse til fingrene med til hver patron.

Anvendelse
For at bruge patronen kræver det, at man har en CO2-pumpe. Når patronen er i en CO2-pumpe, vil pumpen prikke hul i patronen, og man vil i løbet af sekunder have fyldt dækket op. Denne størrelse patron er ideel til almindelige cykler, racercykler og mountainbikes med 26" hjul. Her vil man nemlig  tilnærmelsesvis opnå følgende tryk, når man har tømt patronen: Almindelige cykler 5 BAR/72 PSI, racercykler 7,5 BAR/108 PSI, mountainbikes (26") 2,7 BAR/40 PSI. Disse tal er typisk de anbefalede tal fra de forskellige producenter. Har du en 29" cykel anbefaler vi en 24 grams patron - se anbefalede produkter ude i højre side.

Specifikationer

  • Længde: 88 mm
  • Bredde/Diameter: 22 mm/24 mm inklusiv kunststof
  • Vægt: 65 gram inklusiv kunststof
  • Materiale: Stå og kunststof
  • Farve: Gullig metal og kunststof sort med logo

Montering
Det anbefales at se i brugsvejledningen, for den relevante pumpe man bruger til patronen. Det er nødvendigt at have en CO2 pumpe for at benytte patronen.

Kvalitetsniveau
SKS er absolut et mærke med høj kvalitet, og det gælder også deres CO2-patroner. Firmaet er en af de mærker, hvor komfort og funktionalitet er selvsagt i produkterne. Dette bliver givet vha. solide materialer og sikre teknologier, der kan give dette store niveau af kvalitet. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra SKS.

Vedligeholdelse
Patronen er en engangspatron. Den kan ikke fyldes op. Efter brug skal den sorteres i beholderen til metal.

EAN: 4002556121518

02-07-2019
Virkede ikke- der er ny på vej