5 anmeldelser
Pumpe med dobbelt funktion Co2 eller almindelig pumpe funktion. Minipumpen passer til alle typer ventiler. Bemærk at der ikke kan anvendes 12 grams patroner med gevind til denne pumpe. Derved kan der blive givet en stor komfo…
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 79,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Pumpe med dobbelt funktion Co2 eller almindelig pumpe funktion. Minipumpen passer til alle typer ventiler. Bemærk at der ikke kan anvendes 12 grams patroner med gevind til denne pumpe. Derved kan der blive givet en stor komfort til brugeren, hvor en hurtig pumpning de gængse dæk på cyklen kan forestås.

Anvendelse
Denne Co2 minipumpe fra Point serverer solide specifikationer til cykelrytteren, så man kan få sin cykel pumpet hurtigt op. Pumpen passer til alle ventiler, hvor minipumpen har en dual-funktion for en stor komfort.

Specifikationer

  • Pumpens længde 16,5 cm
  • Diameter 34 mm
  • 12 grams patron uden gevind
  • Vægt 205 gram inklusiv patron
  • Bemærk at der ikke kan anvendes 12 grams patroner med gevind til denne pumpe

Montering
Start med at lukke den røde fingerskrue på forsiden af pumpen. Indsæt patronen med den tynde ende op i patronhylsteret. Skru herefter patronhylsteret langsomt fast på pumpehovedet indtil du mærker lidt modstand. Skru begge dele af pumpen hårdt sammen, så patronens top bliver gennemboret. Hvis du mærker luft, der siver ud, har du ikke skruet pumpen korrekt sammen eller også er den røde fingerskrue foran på pumpehovedet ikke lukket helt.

Kvalitetsniveau
Point holder et stabilt niveau med deres produkter, hvor komfort og funktionalitet bliver givet med brug af solide materialer og teknologier. Dermed kan mærket sørge for, at brugerens daglige problemer og mangler på cyklen bliver løst på bedste vis. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Point.

EAN: 24598910

14-12-2014
for besværlig
03-09-2014
Tip top . Virker fint hurtig levering. Flot butik.
08-08-2014
Godt med både håndpumpe og CO2, så kan man lige teste om der er et ekstra hul på slangen, inden man bruger CO2 patronen. Håndpumpen kan pumpe til et relativt højt tryk (4-5 bar vil jeg skyde på - jeg har ikke målt) og så klarer CO2 partonen resten.
07-04-2014
rigtig godt køb
31-07-2013
Rigtig god løsning