Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Denne CO2 patron fra SKS er uden gevind, og patronen indeholder CO2 til at pumpe dæk op med. Patronen passer på SKS' CO2-pumpe Airchamp Pro, men patronen vil også passe på andre fabrikanter og typer, d…
Læs mere
Vejl.: 29,00
DKK 19,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Denne CO2 patron fra SKS er uden gevind, og patronen indeholder CO2 til at pumpe dæk op med. Patronen passer på SKS' CO2-pumpe Airchamp Pro, men patronen vil også passe på andre fabrikanter og typer, der kan benytte 16 grams patroner uden gevind. Se målene under specifikationerne nedenfor.

Anvendelse
For at bruge patronen kræver det, at man har en CO2-pumpe. Når patronen er i en CO2-pumpe, vil pumpen prikke hul i patronen, og man vil i løbet af sekunder have fyldt dækket op. Denne størrelse patron er ideel til almindelige cykler, racercykler og mountainbikes med 26" hjul. Her vil man nemlig  tilnærmelsesvis opnå følgende tryk, når man har tømt patronen: Almindelige cykler 5 BAR/72 PSI, racercykler 7,5 BAR/108 PSI, mountainbikes (26") 2,7 BAR/40PSI. Disse tal er typisk de anbefalede tal fra de forskellige producenter.

Specifikationer

  • Længde: 88 mm
  • Bredde/Diameter: 22 mm
  • Vægt: 60 gram
  • Materiale: Stål
  • Farve: Gullig metal

Montering
Det anbefales at se i brugsvejledningen for den relevante pumpe, man bruger til patronen. Det er nødvendigt at have en CO2 pumpe for at benytte patronen.

Kvalitetsniveau
SKS er absolut et mærke med høj kvalitet, og det gælder også deres CO2-patroner.

Vedligeholdelse
Patronen er en engangspatron. Den kan ikke fyldes op. Efter brug skal den sorteres i beholderen til metal.

22-09-2019
Jeg vil meget gerne have refunderet mine penge, da jeg ikke kan bruge den. Den er for stor. Ved bare ikke om jeg skal betale for pakken skal retur til jer eller hvordan? Mvh Tony