Denne SKS CO2 patron er uden gevind, og patronen indeholder CO2 til at pumpe dæk op med. Patronen passer på SKS' CO2-pumpe Airchamp Pro og andre fabrikanter og typer, der kan benytte 16 grams patroner uden gevind.…
Læs mere
Vejl.: 49,00
DKK 39,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Denne SKS CO2 patron er uden gevind, og patronen indeholder CO2 til at pumpe dæk op med. Patronen passer på SKS' CO2-pumpe Airchamp Pro og andre fabrikanter og typer, der kan benytte 16 grams patroner uden gevind. Se målene under specifikationerne nedenfor.

Anvendelse
For at bruge patronen kræver det, at man har en CO2-pumpe. Når patronen er i en CO2-pumpe vil pumpen prikke hul i patronen, og man vil i løbet af sekunder have fyldt dækket op. Denne størrelse patron er ideel til almindelige cykler, racercykler og mountainbikes med 26" hjul. Her vil man nemlig  tilnærmelsesvis opnå følgende tryk, når man har tømt patronen: Almindelige cykler 5 BAR/72 PSI, racercykler 7,5 BAR/108 PSI, mountainbikes (26") 2,7 BAR/40PSI. Disse tal er typisk de anbefalede tal fra de forskellige producenter.

Specifikationer

  • Længde: 88 mm
  • Bredde/Diameter: 22 mm
  • Vægt: 60 gram
  • Materiale: Stål
  • Farve: Gullig metal

Montering
Det anbefales at se i brugsvejledningen for den relevante pumpe, man bruger til patronen. Det er nødvendigt at have en CO2 pumpe for at benytte patronen.

Kvalitetsniveau
SKS er absolut et mærke med høj kvalitet, og det gælder også deres CO2-patroner.

Vedligeholdelse
Patronen er en engangspatron. Den kan ikke fyldes op. Efter brug skal den sorteres i beholderen til metal.

EAN: 4002556121457

Ingen anmeldelser af dette produkt.