Denne Air Gun patron fra SKS er en ekstra stor CO2 patron med gevind. Patronen indeholder CO2 til at pumpe dæk op med. Patronen passer på SKS' CO2-pumpe Air Gun, men vil også passe på andre fabrikanter…
Læs mere
Vejl.: 79,00
DKK 59,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Denne Air Gun patron fra SKS er en ekstra stor CO2 patron med gevind. Patronen indeholder CO2 til at pumpe dæk op med. Patronen passer på SKS' CO2-pumpe Air Gun, men vil også passe på andre fabrikanter og typer, der bruger patroner med gevind. Der følger kunststof beskyttelse til fingrene med til hver patron. Patronen er designet til de større dæktyper, som man fx. bruger til 29" MTB.

Anvendelse
For at bruge patronen kræver det, at man har en CO2-pumpe. Når patronen er i en CO2-pumpe, vil pumpen prikke hul i patronen, og man vil i løbet af sekunder have fyldt dækket op. Denne størrelse patron har kapacitet nok til store dækstørrelser, som blandt andet sidder på 29" MTB. Denne patron kan dog også benyttes, hvis man ønsker sine mindre dæk pumpet rigtig hårdt.

Specifikationer

  • Længde: 112 mm
  • Bredde/Diameter: 25 mm/28 mm inklusiv kunststof
  • Vægt: 110 gram inklusiv kunststof
  • Materiale: Stå og kunststof
  • Farve: Gullig metal og kunststof sort med logo

Montering
Det anbefales at se i brugsvejledningen for den relevante pumpe, man bruger til patronen. Det er nødvendigt at have en CO2 pumpe for at benytte patronen.

Kvalitetsniveau
SKS er absolut et mærke med høj kvalitet, og det gælder også deres CO2-patroner. Firmaet viser sig som et respekteret mærke ved, at levere komfort og funktionalitet til brugeren på bedste vis. Denne udvikling kommer af brug af solide materialer og teknologier, hvor et højt niveau af præstationer kan opnås. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra SKS.

Vedligeholdelse
Patronen er en engangspatron. Den kan ikke fyldes op. Efter brug skal den sorteres i beholderen til metal.

EAN: 4002556121488

Ingen anmeldelser af dette produkt.