Smart Co2 pumpe fra Blackburn der sikrer, at du altid kan pumpe din cykel hurtigt op. Blackburn har designet pumpen således, at patronen ligger inde i selve pumpegrebet, så den beskytter din hånd når cyklen skal pumpes. Hoved…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 179,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Smart Co2 pumpe fra Blackburn der sikrer, at du altid kan pumpe din cykel hurtigt op. Blackburn har designet pumpen således, at patronen ligger inde i selve pumpegrebet, så den beskytter din hånd når cyklen skal pumpes. Hovedet på pumpens ventil er fremstillet i metal, så den har en lang levetid, og passer til både auto- og racerventiler.

Anvendelse
Pumpen er designet til, at kunne pumpe slanger med auto- eller racerventil. Pumpen er derfor henvendt til stort set alle cykler. Pumpen kan desuden bruge patroner med eller uden gevind, og passer til maksimalt patroner af 16 gram. Ved køb medfølger der en Co2 patron.

Specifikationer

  • Pumper: Auto og racerventiler
  • Pumpehoved i metal
  • Der medfølger et stk. 16 grams Co2 patron
  • Inddækket Co 2 patron således at hånden beskyttes mod kulde
  • Soft finish
  • Vægt: 55 gram inklusiv Co2 patron

Kvalitetsniveau
Blackburn er et kvalitetsmærke fra USA, der går meget op i materialer og funktionalitet. Mærket prøver selv alle deres produkter så det er sikkert, at de klarer de stramme krav i USA og Europa.

Vedligeholdelse
Pumpen har ikke brug for vedligeholdelse, med kan holdes ren med en våd klud.

EAN: 0768686587122

Ingen anmeldelser af dette produkt.