Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Når du camperer har du brug for et let men stabilt bord, når der skal laves og spises mad. Derfor har Trespass designet dette fikse lille bord bygget op omkring en let men stærk aluminiumsramme. Bordet folde…
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 399,00
Ikke på lager
Forventet: Leveringstid ukendt - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Når du camperer har du brug for et let men stabilt bord, når der skal laves og spises mad. Derfor har Trespass designet dette fikse lille bord bygget op omkring en let men stærk aluminiumsramme. Bordet foldes let sammen, så det nærmest intet fylder, og med en totalvægt på blot 2,22 kg er det let at have med i bilen, campingvognen mm.

Anvendelse
Dette bord er ideelt til dig der elsker camping og gerne vil have et bord der er hurtigt og nemt at stille op og ikke optager megen plads i campingvognen eller bilen. Bordets ben er todelte. Den nederste del af benene kan skrues af og klikkes fast under bordpladen. Det betyder, at du kan vælge mellem to forskellige højder på bordet - hhv. 25cm eller 60cm. 

Specifikationer

  • Farve: Sølv
  • Bordflade: 60 cm x 45 cm
  • Højde: 25 cm eller 60 cm
  • Vægt: 2,22 kg
  • Aluminiumsramme
  • Bærehåndtag
  • Kan foldes fladt sammen

Kvalitetsniveau
Dette smarte campingbord fra Trespass er bygget op omkring in let men solid aluminiumsramme. Bordet foldes fladt så det ikke fylder meget, og har et indbygget bærehåndtag, så du nemt kan flytte rundt på det.

Vedligeholdelse
Bordet kræver ingen særlig vedligeholdelse, men bør blot holdes rent med lidt vand og sæbe efter behov.

EAN: 5045274516784

Ingen anmeldelser af dette produkt.